Κους-κους & σχόλια

Ο Ιούδας είναι ... ανάμεσά μας!

14 Απριλίου 2011, 07:45
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σας έχουν προδώσει ποτέ; Απαντάνε η Παναγιώτα και η Χριστίνα (φωτό) και άλλοι Χαλιδέοι.

Επίκαιρη όσο ποτέ (λόγω Ιούδα) η προδοσία τις μέρες του Πάσχα. Αλήθεια σας έχουν προδώσει ποτέ; Πώς αισθανθήκατε και κυρίως πώς αντιδράσατε μετά την προδοσία; Τα ερωτήματα αυτά θέσαμε σε Χακιδέους και σας παρουσιάζουμε τις απαντήσεις.

Δύο εξαδέλφες μας μίλησαν πρώτες για το θέμα, η Παναγιώτα και η Χριστίνα Τέσκου. Έχουν αισθανθεί και οι δύο προδομένες, σε κάποια φάση της ζωής τους και μας διηγούνται την εμπειρία τους.

Η Χριστίνα έχει προδοθεί από φίλη της και μας εξιστορεί: " Μετρούσαμε 10 χρόνια φιλίας, από παιδιά μαζί και όταν την χρειάστηκα δίπλα μου, σε κάποια δύσκολη φάση ήταν απούσα. Δικαιολογήθηκε ότι δεν κατάλαβε ότι την είχα ανάγκη."

Χειρότερη προδοσία βίωσε η Παναγιώτα, η οποία μας λέει: " Προδόθηκα από συνάδελφό μου στη δουλειά, την οποία θεωρούσα και φίλη. Πίσω από την πλάτη μου έβαζε λόγια στον εργοδότη μας, ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, με σκοπό να με εκτοπίσει." 

 

 

 

Ο καλύτερος του φίλος αποδείχτηκε προδότης για το Νίκο Μπάντο, κάτι που δεν περίμενε ποτέ. " Του είχα εμπιστευθεί τα πάντα-υπογραμμίζει- για τη ζωή μου, ακόμη και λεπτομέρειες πολύ προσωπικές. Εκείνος τα διέδωσε σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να τις μάθουν με κανένα τρόπο. Δεν πειράζει όμως, εγώ τον συγχώρεσα, γιατί τα λάθη είναι για τους ανθρώπους."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δικηγόρος Λίνα Βενετή δεν έχει προδοθεί ποτέ. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό το γεγονός οφείλεται στις ώριμες επιλογές που έκανε στη ζωή της και στην έλλειψη επιπολαιότητας που την διακρίνει, τονίζοντας ότι:

"Πιστεύω ότι προδίδονται οι άνθρωποι, που σκέφτονται επιπόλαια και κάνουν ανάλογες επιλογές στη ζωή τους. Όσοι βάζουν μπροστά τη λογική και δεν παρασύρονται από το συναίσθημα, κάνουν σωστές επιλογές και δεν προδίδονται ποτέ."