Εργατικά

Εκπτωτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους της Φαμάρ στα καταστήματα της Χαλκίδας

Εκπτωτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους της Φαμάρ στα καταστήματα της Χαλκίδας
18 Δεκεμβρίου 2021, 16:05
Δείτε μέχρι πότε ισχύει και πως θα γίνονται οι εκπτώσεις από την τιμή αγοράς.

Tο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην εταιρεία Φαμάρ, σε  συνεργασία  με τον  Εμπορικό  και  Βιομηχανικό Σύλλογο  Χαλκίδας, μαζί με τα καταστήματα της Χαλκίδας ξεκινάει πάλι εκπτωτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους της  ΦΑΜΑΡ για στήριξη της τοπικής  αγοράς μέσω εκπτώσεων  που δίνουν τα καταστήματα, όσο και τη τόνωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας της Χαλκίδας.

Τη νέα λίστα των καταστημάτων με το ποσοστό έκπτωσης  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι θα  την  προμηθευθούν  από  το  σωματείο. Η εκπτωτική κάρτα παραμένει η ίδια.

Όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν ή την έχουν χάσει μπορούν να προμηθευθούν καινούργια από τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου.

Την έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων δικαιούνται οι εργαζόμενοι με την επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο ότι η κάρτα είναι ονομαστική και χρήση αυτής μπορεί να κάνει μόνο ο εργαζόμενος και η οικογένεια του καθώς και το ότι η έκπτωση της κάρτας δεν ισχύει τις επίσημες νομοθετημένες εκπτωτικές περιόδους των καταστημάτων.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2022. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΓΕ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κατάπτυστη αντεργατική τροπολογία από την κυβέρνηση

ΟΓΕ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κατάπτυστη αντεργατική τροπολογία από την κυβέρνηση
Εργατικά
[23/01/2022 - 09:50]

Διαβάστε για ποιο λόγο καταγγέλλει την κυβέρνηση η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος. ...περισσότερα