Κους-κους & σχόλια

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ρεβεγιόν με φίλες χωρίς τη μάσκα στο πρόσωπό της (Pics)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ρεβεγιόν με φίλες χωρίς τη μάσκα στο πρόσωπό της (Pics)
4 Ιανουαρίου 2022, 12:24
Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες.

Το δικό της μήνυμα πέρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τις εορταστικές φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η 35χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν 1,5 χρόνο και ανεβαίνει προσωπικό "Γολγοθά" σε μια ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Όπως «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που ανέβασε, η Ιωάννα πέρασε τις γιορτές παρέα με καλές της φίλες, χωρίς, μάλιστα, να φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, νιώθοντας οικεία με τους κοντινούς της ανθρώπους. 

Φυσικά, η ίδια απέφυγε να δείξει το πρόσωπό της στον φωτογραφικό φακό –κάτι που έχει αποκαλύψει πως θα κάνει μόλις νιώσει ψυχολογικά έτοιμη– ωστόσο οι λήψεις προδίδουν τη μη ύπαρξη μάσκας.

Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες, κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes και αμέτρητες ευχές για αποκατάσταση της υγείας της.

«Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας.🙏🏼
“After all, all we have is each other”. Happy New Year 2022»,
 έγραψε χαρακτηριστικά.