Αθλητικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΛΑΣ: Ο Κάπτεν του Λήλα μετακόμισε στα Αλάτσατα - Η καριέρα του με αριθμούς

13 Ιανουαρίου 2022, 15:30
Στην ομάδα των Αλατσάτων θα συναντήσει έναν καλό του φίλο, τον Σπύρο Θωμόπουλο.

Ο Γιώργος Παπίλας άφησε το Λήλα και πήγε στα Αλάτσατα, όπου θα συναντήσει έναν καλό φίλο και παλιό συμπαίκτη, τον Σπύρο Θωμόπουλο, με τον οποίο, αγωνιζόμενοι μαζί στον Ελλήσποντο είχαν κατακτήσει αήττητοι το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ το 2015 (στη φωτό πάνω ο Παπίλας αριστερά, ο Θωμόπουλος στο κέντρο και ο Πέτρος Στρατής από τα πανηγύρια για την κατάκτηση της πρωτιάς).

Συμπαίκτες ήταν και στο Λήλα τη σεζόν 2009-2010, την πρώτη φορά που ο Παπίλας αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΕ ερχόμενος στην ομάδα του Βασιλικού από τη γειτονική Λάμψακο, όπου αγωνιζόταν μέχρι τότε στον Ελλήσποντο.

Για τρεις συνεχόμενες περιόδους ο Γιώργος Παπίλας αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λήλα και απουσίασε μόνο σε ένα ματς από τα 90 που έδωσε η ομάδα του Βασιλικού για το πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, ο οποίος είχε ανέλθει στη Δ’ Εθνική και κατεγράψε στο ενεργητικό του 16 παρουσίες (σε 20 αγωνιστικές) στο πρωτάθλημα αυτό, καθώς και δυο γκολ.

Επανήλθε στο Λήλα το 2013 και ένα χρόνο μετά επέστρεψε στον Ελλήσποντο με τον οποίο κέρδισε την πρωτιά και την επάνοδο της Λαμψακιώτικης ομάδας στους «μεγάλους» της Εύβοιας το 2015.

Στην Α’ ΕΠΣΕ με την ομάδα του Ελλησπόντου έπαιξαν με τον Θωμόπουλο μόνο τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και στη συνέχεια μετακόμισαν μαζί στη Μακρυκάπα.

Ακολούθησε για τον Παπίλα η μεταγραφή στο Αυλωνάρι, όπου αγωνίστηκε για δυο σεζόν και από το καλοκαίρι του 2018 ξαναφόρεσε τη φανέλα του Λήλα.

Ο Παπίλας, που είναι γεννημένος την 11η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (17 Νοέμβρη 1984), είχε γεμάτες παρουσίες σχεδόν σε όλες τις σεζόν που αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Εύβοιας. Συνολικά έπαιξε σε 248 ματς και πέτυχε 25 γκολ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α' και Β' ΕΣΚΑΣΕ: Αποτελέσματα, βαθμολογίες, επόμενη αγωνιστική

Α' και Β' ΕΣΚΑΣΕ: Αποτελέσματα, βαθμολογίες, επόμενη αγωνιστική
Αθλητικά
[24/01/2022 - 12:57]

Τρεις νίκες από τις ομάδες της Εύβοιας - Ακάθεκτη συνεχίζει η ΑΓΕΧ ...περισσότερα

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 55-62: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα τςη Ιστιαίας

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 55-62: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα τςη Ιστιαίας
Αθλητικά
[24/01/2022 - 11:56]

Αποτελέσματα-Βαθμολογία- Επόμενη αγωνιστική στο 2ο όμιλο της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ...περισσότερα