Κους-κους & σχόλια

SURVIVOR: Αποχώρησε η Παρασκευή Σταματοπούλου - Μπουρλότο το συμβούλιο (VIDEO)

SURVIVOR: Αποχώρησε η Παρασκευή Σταματοπούλου - Μπουρλότο το συμβούλιο (VIDEO)
13 Ιανουαρίου 2022, 11:27
Μεγάλη κόντρα του Κατσαούνη με τους υπόλοιπους παίκτες των Μαχητών.

H Παρασκευή Σταματοπούλου της ομάδας των Μαχητών είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (12/1).

Το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει μεταξύ επτά παικτών: Του Βαλάντη, της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, της Μυριέλλας Κουρεντή, του Λάμπρου Κωνσταντάρα, της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου (ομάδα Διάσημων), της Παρασκευής Σταματοπούλου και του Σταμάτη Καλαφατά (ομάδα Μαχητών).

Τελικά έγινε το χατίρι της Παρασκευής, καθώς η ίδια είχε δηλώσει στους συμπαίκτες της ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, ενώ με δήλωσή της προς το τηλεοπτικό κοινό είχε ζητήσει να στηριχτούν οι υπόλοιποι παίκτες.

Μάλιστα η επιθυμία της Παρασκευής για να αποχωρήσει έβαλε «δυναμίτη» στην καλύβα των Μαχητών.

Για να έφευγε η Παρασκευή θα έπρεπε οι μέχρι πρότινος ανίκητοι Μαχητές να χάσουν έναν αγώνα ασυλίας, ώστε να την ψηφίσουν για αποχώρηση.

Έτσι και έγινε, οι Μαχητές έχασαν, η Παρασκευή βγήκε προτεινόμενη, αλλά στο χθεσινό συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε μπροστά σε όλους ότι οι Μαχητές έχασαν επίτηδες τον συγκεκριμένο αγώνα ασυλίας.

Οι υπόλοιποι παίκτες αντέδρασαν έντονα και του έκαναν επίθεση λέγοντας ότι δεν έχασαν επίτηδες. Απλώς είχαν συμφωνήσει ότι σε περίπτωση ήττας, θα ψηφίσουν την Παρασκευή, επειδή η ίδια τους το είχε ζητήσει.

Δείτε το βίντεο από το επεισοδιακό συμβούλιο: