ΑΛΙΒΕΡΙ: H Δέσποινα Δροσάτου παρουσίασε το νέο της βιβλίο

ΑΛΙΒΕΡΙ: H Δέσποινα Δροσάτου παρουσίασε το νέο της βιβλίο
18 Ιανουαρίου 2022, 12:52
A+ A-
Πώς να φέρεις αφθονία στη ζωή σου

 

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα  «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (7-1-2022)

Σε κοσμικό event μετατράπηκε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της εκπαιδευτικού από το Αλιβέρι Δέσποινας Δροσάτου, συζύγου του συνταξιούχου αστυνομικού Γιάννη Ντούρμα. Έγινε πριν λίγες μέρες στην αίθουσα του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου Αλιβερίου και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου.

Το βιβλίο έχει τον τίτλο «Πώς να φέρεις αφθονία στη ζωή σου» και η συγγραφή του προέκυψε από τα βιώματα της συγγραφέα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν οδηγό αυτοβελτίωσης πάνω σε θέματα που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο.

Η Δέσποινα Δροσάτου (τέταρτη από αριστερά) κατά την παρουσίαση του βιβλίου της με τους: Σπυριδούλα Αργύρη, Σοφία Μακρυγιάννη, Κωνσταντίνο Ρούμπο, Δώρα Τζωρτζακάκη, Τούλα Πανουργιά, Μαριάννα Καπενή, Γιώργο Τζάνη, Ελένη Φωτιά και Δημήτρη Τσέλιο.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαριάννα Καπενή, ενώ φωτογραφικά κάλυψε το event η Κατερίνα Γκίκα, φίλη του γιου της συγγραφέα Γιώργου Ντούρμα. Το βιβλίο προλόγισαν η καθηγήτρια Αγγλικών Ελένη Φωτιά, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Ρούμπος, ο σύμβουλος επαγγελματικής ανάπτυξης Δημήτρης Τσέλιος και ο life coach Μάριος Μιχαήλ μέσω διαδικτύου από την Κύπρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών Αλιβερίου Γιώργος Τζάνης, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Δημήτρης Αργύρης και του τοπικού συλλόγου γυναικών Τούλα Πανουργιά, καθώς και πολλοί φίλοι της Δέσποινας Δροσάτου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βιβλίο της Δροσάτου μεταφράστηκε στην αγγλική γλώσσα, ενώ κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο ως e-book.

Η συγγραφέας με το σύζυγό της Γιάννη Ντούρμα (δεξιά) και τον αδελφό της Κώστα Δροσάτο με τη γυναίκα του Σταυρούλα Αργύρη.

Επιστροφή