Κους-κους & σχόλια

Χαμός στο Survivor: Ο Κατσαούνης είναι ο παίκτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Χαμός στο Survivor: Ο Κατσαούνης είναι ο παίκτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη
19 Ιανουαρίου 2022, 15:00
Συνελήφθη στα Φάρσαλα δύο βδομάδες πριν μπει στο παιχνίδι

Σοκάρουν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον Γιώργο Κατσαούνη, τον παίχτη του παιχνίδι επιβίωσης στον SKAI, καθώς συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια μετά από καταγγελία ανήλικης για ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας πράξης.

Συγκεκριμένα, δύο εβδομάδες προτού φύγει για το παιχνίδι, ο Γιώργος Κατσαούνης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στα γεννητικά όργανα και στους γλουτούς μιας 16χρονης σε πλατεία των Φαρσάλων, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Οπως υποστηρίζει η ανήλικη, η ίδια αντέδρασε και απομακρύνθηκε ενώ εκείνος της προέτρεπε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ.

Η 16χρονη καθαρά σοκαρισμένη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε σιτς Αρχές και κατήγγειλε το συμβάν. Μετά τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου παίκτη οι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Προκύπτει, ωστόσο, το ερώτημα εάν η παραγωγή του ΣΚΑΙ γνώριζε για την υπόθεση, ή όχι. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια, αναμένεται η αντίδραση του καναλιού και το εάν θα ανακαλέσει τη συμμετοχή του παίχτη στο ριάλιτι, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.