Πολιτική

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Επίσκεψη του Μίλτου Χατζηγιαννάκη τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΤΕΡΝΑ

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Επίσκεψη του Μίλτου  Χατζηγιαννάκη τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΤΕΡΝΑ
24 Ιανουαρίου 2022, 08:02
Για να ενημερωθεί για το ζήτημα της αποθείωσης και της έντονης δυσοσμίας. 

Στο Μαντούδι και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι” βρέθηκε, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Εύβοιας και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί για το ζήτημα της αποθείωσης και της έντονης δυσοσμίας που ταλαιπώρησε τους κατοίκους της περιοχής τους προηγούμενους μήνες. Σε δελτίο τύπου, από το Γραφείο του βουλευτή, αναφέρονται τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε από τη διοίκηση της εταιρίας για τους λόγους της δυσοσμίας, καθώς και για τις κινήσεις που έγιναν ώστε να εξαλειφθεί η αιτία του φαινομένου.

Η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι θα αποστείλει τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αποκατάσταση της ζημιάς. Παράλληλα, μετά την ενημέρωση τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέος έλεγχος από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που είναι ο αρμόδιος ελεγκτικός μηχανισμός για να διαπιστωθεί και η αποκατάσταση της βλάβης από τους μηχανικούς της.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ