ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ: Προτάσεις για να γιορτάσετε με καλό φαγητό και χορό

24 Φεβρουαρίου 2022, 14:14
A+ A-
Ευκαιρία για διασκέδαση μετά και την χαλάρωση των μέτρων... 

Μετά από δυο χρόνια σε lockdown, φέτος, γιορτάζουμε ξανά την Τσικνοπέμπτη στα μαγαζιά. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που επιμένουν στο τσίκνισμα στο σπίτι.

Πάμε να δούμε τι προτείνει το egnomi.gr 

Π-ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Τσίκνισμα με πολύ χορό  

Επιστροφή στην κανονικότητα και εννοούμε φυσικά να μπορούμε να χορέψουμε μέχρι ...πρωίας (φωτό)! Αυτό ακριβώς γίνεται στο  Π-ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ και θα το ζήσετε και την Τσικνοπέμπτη. Ο Γιώργος Κλακουμάνος μαζί με την ορχήστρα του ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο με το κέφι του και το ωραίο ρεπερτόριο που διαθέτει. 

"Πανικό" κάνει και η κουζίνα του μεζεδοπωλείου στην Εξω Παναγίτσα (διεύθυνση και τηλεφωνάκι εδώ) με τα ακαταμάχητα πιάτα που φτιάχνει. Ποικιλίες κρεατικών, προβατίνα, γιαουρτλού, παστουρμαδοπιτάκια και άλλα χειροποίητα είδη θα τα βρείτε όλες τις μέρες, εκτός Δευτέρας. Ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι. 

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ: Τρως οικονομικά

Ο άρχοντας του ...κοτόπουλου έχει ονομαστεί από πολλούς και όχι τυχαία.

Στο ψητοπωλείο «Ο ΑΡΧΟΤΙΚΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ» (δείτε εδώ που θα τον βρείτε)   το κοτόπουλο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και το απολαμβάνεις, λαχταριστό, φρεσκοψημένο στα κάρβουνα, συνοδευμένο με την καταπληκτική σάλτσα μουστάρδας στη μοναδική τιμή των 10 ευρώ.

Στη σχάρα του επίσης βρίσκεις πεντανόστιμα, ζουμερά χοιρινά καλαμάκια, μπριζολίτσες  και πολλές ακόμη επιλογές.  Delivery καθημερινά, από το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ.

ΚΟΥΛΗΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ: "Χορταστικές" προτάσεις

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα παίρνουν φωτιά οι σούβλες στο ψητοπωλείο ΚΟΥΛΗΣ (δες εδώ τηλεφωνάκι). 

Αρνάκι και κατσικάκι, κοντοσούβλι (χοιρινό ή κοτόπουλο), ξεροψημένο κοκορέτσακι και πολλές πλούσιες επιλογές στα κάρβουνα (πχ. πανσετούλα, παϊδάκι, μπριζολίτσες, προβατίνα), όλα από εξαιρετικά ντόπια κρέατα

 Έρχονται "σφαίρα"  όπου κι αν βρίσκεσαι.  

Ανήκεις στους μερακλήδες και θέλεις να ψήσεις μόνος σου; Τσέκαρε ποια κρεοπωλεία έχουμε ξεχωρίσει και άντε γρήγορα να αγοράσεις παϊδάκια, μπριζολάκια και ο,τι τραβάει η όρεξη σου! 

ΛΙΑΣΚΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ:  Εκλεκτές επιλογές!

Η πιο γευστική Τσικνοπέμπτη στο σπίτι έχει ένα όνομα, το  κρεοπωλείο ΛΙΑΣΚΟΣ (βρες εδώ διεύθυνση και τηλέφωνο).

Παϊδάκια, μπριζολίτσες, λουκάνικα, αλλά και χειροποίητες λιχουδιές έτοιμες για ψήσιμο στο φούρνο είναι κάποιες από τις επιλογές που έχεις.

Εδώ  οι  ιδιοκτήτες  δίνουν έμφαση στην ποιότητα γι' αυτό επιλέγουν ντόπια κρεατικά και ένα είναι το σίγουρο ότι και αν επιλέξεις θα το απολαύσεις!

KOΥΛΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ:  Διάλεξε και απόλαυσε! 

Εξαιρετική επιλογή -εάν θέλεις να τσικνίσεις στο σπίτι σου- είναι το κρεοπωλείο του ΚΟΥΛΗ (δες εδώ το στίγμα του κι άλλα χρήσιμα).

Στη βιτρίνα του θα βρεις αρίστης ποιότητας  κρεατοεπιλογές από φάρμες της Εύβοιας, αρνάκι ή κατσικάκι Καρύστου, ποικιλία  από χειροποίητες  παρασκευές, όπως λουκάνικα χοιρινά με (πράσο, πορτοκάλι, λιαστή ντομάτα, φέτα), λουκάνικο κοτόπουλο,  κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο, σεφταλιές, κεμπάπ και άλλα πολλά. Ετοιμάζονται  όλα μπροστά στα μάτια σου, σε πολύ προσιτές τιμές.

Έρχονται γρήγορα στο χώρο σου, ακόμη και ψημένα!

Επιστροφή