ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Κανονικά θα λειτουργήσουν Παιδικοί Σταθμοί και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Κανονικά θα λειτουργήσουν Παιδικοί Σταθμοί και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης
9 Μαρτίου 2022, 19:35
A+ A-
Κλειστά τα σχολεία 10 και 11 Μαρτίου. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου.

Όπως έχε ήδη γράψει το egnomi.gr (διαβάστε εδώ την είδηση) κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων το προσεχές διήμερο 10-11 Μαρτίου.

Ωστόσο, κανονικά θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Χαλκιδέων. Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Χαλκιδέων, δηλαδή όλων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη, λόγω των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για έντονα καιρικά φαινόμενα και χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Επισημαίνουμε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική."
 

Επιστροφή