Κους-κους & σχόλια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ: Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ: Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος
30 Μαρτίου 2022, 11:12
Νιώθει ανακουφισμένος και χαρούμενος που το δημοσιοποίησε  

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Περρής όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Οπως ο ίδιος αναφέρει, νιώθει πια ανακουφισμένος και χαρούμενος.

Είχε ένα κόστος για μένα

Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης. Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.

Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: «Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου».

Ευθύνη να είμαι όσο πιο ειλικρινής

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου. Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο. Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου, τη φυλή μου, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ