Οικονομία

Διαφήμισαν τη Βόρειο Εύβοια στο Ισραήλ με κεντρικά πρόσωπα τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και την Γλυκερία

Διαφήμισαν τη Βόρειο Εύβοια στο Ισραήλ με κεντρικά πρόσωπα τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και την Γλυκερία
2 Απριλίου 2022, 12:40
Παρών στην εκδήλωση προώθησης ο Ντόρον Τζάμσι, θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς ήταν επικεφαλής της αποστολής της Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση  28η International Mediterranean Tourism Market.

Στην έκθεση συμμετείχαν επιπλέον ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάνος Γέμελος, υπηρεσιακοί παράγοντες και φυσικά εκπρόσωποι επαγγελματικών ενώσεων του τουριστικού κλάδου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επέστρεψε μετά από τη διετή -λόγω πανδημίας- απουσία της, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας και με τη συμμετοχή 15 επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, από τη Στερεά Ελλάδα.

Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, πολλοί tour operators και δημοσιογράφοι του Ισραήλ, οι οποίοι είχαν απευθείας επαφές με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, αλλά και εκατοντάδες μεμονωμένοι επισκέπτες.

Κορυφαία δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην “IMTM 2022” ήταν η ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της “Γιάφα” το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού του Ισραήλ.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην προβολή και προώθηση της βόρειας Εύβοιας με κεντρικά πρόσωπα τον μέχρι πρότινος προπονητή της Maccabi  Tel Aviv Γιάννη Σφαιρόπουλο και την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία, η οποία έχει ιδιαίτερη απήχηση και στο Ισραήλ. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Ισραηλινός "θρύλος" του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντορόν Τζαμσί. Επίσης, προσκλήθηκαν και συμμετείχαν περίπου 30 tour operators και δημοσιογράφοι τουριστικού και αθλητικού ρεπορτάζ, οι οποίοι θα αναμεταδώσουν οπτικό και ηχητικό υλικό για τη βόρεια Εύβοια στα ΜΜΕ της χώρας τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δημοπρατείται το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δημοπρατείται το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου
Οικονομία
[26/06/2022 - 08:37]

Δείτε τι περιλαμβάνει το έργο του «Open Mall» Χαλκίδας. ...περισσότερα

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής από την 1η Αυγούστου

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής από την 1η Αυγούστου
Οικονομία
[25/06/2022 - 10:50]

Δείτε τι προβλέπει τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή.   ...περισσότερα