ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πού θα περάσετε την Κυριακή του Πάσχα; Στο σπίτι σας, στο χωριό ή μήπως κάπου αλλού;

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πού θα περάσετε την Κυριακή του Πάσχα; Στο σπίτι σας, στο χωριό ή μήπως κάπου αλλού;
23 Απριλίου 2022, 10:10
A+ A-
Δείτε τι μας απάντησαν, όσοι μίλησαν σε αυτό το πασχαλινό ρεπορτάζ.  

Μετά από δύο χρόνια, που ο κορωνοϊός μας είχε κλείσει στα σπίτια μας το Πάσχα και δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά, αφού είχαν απαγορευτεί οι μετακινήσεις, φέτος αποκτήσαμε και πάλι την … ελευθερία μας και το δικαίωμα να επιλέξουμε που θα περάσουμε τις γιορτινές μέρες.

Και ενώ θα περίμενε κανείς μετά από δύο χρόνια κλεισούρα να το … σκάσουν όλοι οι Χαλκιδέοι για τα χωριά τους ή άλλους προορισμούς, το ρεπορτάζ που κάναμε μας διέψευσε, αφού οι περισσότεροι – από αυτούς που μας μίλησαν- θα μείνουν στη Χαλκίδα.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις, με την απάντηση στο ερώτημα: Που θα περάσετε φέτος την Κυριακή του Πάσχα;

Νίκος Βεληγιάννης- Χαρά Ράζου

Παρά την άρση των μέτρων, ο Νίκος και η Χαρά, δεν ετοιμάζονται για κάπου μακριά, καθώς όπως δήλωσαν: « Δεν θα ξεφύγουμε από τις συνήθειες των τελευταίων ετών. Θα περάσουμε το Πάσχα με τις οικογένειες μας και συγκεκριμένα στην Δροσιά όπως έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια, λόγω της κατάστασης που ζούμε.

Αντριάν Μπασκάρ

Το Πάσχα θα βρει τον Αντριάν στη δουλειά και όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά : «Δεν αλλάζει τίποτα προσωπικά για εμένα. Θα δουλεύω και φέτος, όπως κάθε χρόνο. Αν βρω λίγο χρόνο θα ...πεταχτώ στο σπίτι μου, εδώ στη Χαλκίδα, για να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου.»

Αριστείδης Λέκκα- Μαριαλένα Παντελή

Στη Χαλκίδα θα μείνουν και ο Αριστείδης με την Μαριαλένα οι οποίοι σχολίασαν: «Θα σουβλίσουμε με τις οικογένειες μας και μπορεί να πάμε καμία βόλτα στα γύρω χωριά της Χαλκίδας, μέχρι εκεί. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα πλέον, έχουν δυσκολέψει αρκετά για τον κόσμο. Άρα.. Χαλκίδα και πάλι Χαλκίδα, όχι ότι είναι άσχημα.»

Έρι Αγκαλί

Χαλκίδα …ψηφίζει και ο Έρι, ο οποίος τονίζει: «Δεν φεύγω ποτέ από την Χαλκίδα το Πάσχα. Θα είμαστε οικογενειακά σπίτι όλοι μαζί. Κάθε χρόνο έτσι το γιορτάζουμε.»

Χρήστος Κουλουρίδης

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Χρήστος μας λέει: «Χαλκίδα και πάλι Χαλκίδα, οικογενειακά και ήρεμα, ίσως με κάποια βόλτα στα γύρω χωριά.»

Μιχάλης Δημητρόπουλος

Ο Μιχάλης είναι ο μοναδικός (από όσους μας μίλησαν), ο οποίος σκέφτεται να φύγει, αν και δεν ξέρει τον προορισμό του ακόμη. Ωστόσο, μας ξεκαθάρισε ότι: « Στη Χαλκίδα δεν μένω φέτος, μπούχτισα δύο χρόνια, τα ίδια και τα ίδια. Φέτος, είναι ευκαιρία να ξεφύγω από τα συνηθισμένα.»

Επιστροφή