ΦΙΕΣΤΑ: Πρωτάθλημα μες στα τρελά νερά και ...Γιάννη ζεις για πάντα ΑΟ Χαλκίς! (PICS+VIDEO)

1 Μαΐου 2022, 11:01
A+ A-
Παίκτες και φίλαθλοι γιόρτασαν τον τίτλο και δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Αγριόδημο.

 

Τα γιορτινά του φόρεσε το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Εύβοιας 2022, τους παίκτες του ΑΟ Χαλκίς.

Προσκεκλημένος ήταν ο Αμαρυνθιακός, με τον οποίο ο ΑΟΧ αγωνίστηκε για μια ώρα και για την ιστορία επικράτησε 2-0 με γκολ των Σακκά και Σπυράκη.

Η κούπα του πρωταθλητή από νωρίς περίμενε τους πρωταθλητές για να την σηκώσουν ψηλά και φυσικά την αφιέρωσαν ...ψηλά στον ουρανό.

Το σύνθημα "Γιάννη ζεις, για πάντα ΑΟ Χαλκίς" από φιλάθλους και παίκτες για το αδικοχαμένο γελαστό παιδί, τον Αγριόδημο, δόνησε την ατμόσφαιρα, ενώ η μορφή του Γιάννη υπήρχε αποτυπωμένη και στα ειδικά για την περίσταση μπλουζάκια των πρωταθλητών, όπως φυσικά και στις φανέλες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αμέσως μετά το φιλικό, ο πατέρας του Γιάννη, Κώστας Αγριόδημος μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα παρέδωσαν την κούπα στους παίκτες του ΑΟΧ, οι οποίοι τραγούδησαν "άντε γεια-άντε γεια, πρωτάθλημα μες στα τρελά νερά" και λούστηκαν με σαμπάνιες, με τους παίκτες να σηκώνουν στα χέρια τον πρόεδρο Βασίλη Καρλατήρα.

Στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες δεν ήταν μόνοι τους, καθώς είχαν συνεχώς δίπλα τους τις οικογένειές τους.

Οταν οι σαμπάνιες ...ξεθύμαναν, όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού σε νυχτερινό μαγαζί για τα επινίκια, ενώ από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για τα μπαράζ ανόδου, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί την ερχόμενη Κυριακή (8/5) στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολο Καρπενησίου.

Όσον αφορά τα τρία εντός έδρας παιχνίδια, η διοίκηση έβγαλε ειδικό "ticket pass" στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ (δηλαδή σε κάθε αγώνα αντιστοιχεί 3 ευρώ το εισιτήριο)...

Ακόμη, στο Στάδιο υπήρχαν και τα νέα κυανόμαυρα κασκόλ της ομάδας που θα κάνουν πάταγο στα μπαράζ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της απονομής:

 

 

Επιστροφή