ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 1-1: Η ισοπαλία δεν είναι καλή, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 1-1: Η ισοπαλία δεν είναι καλή, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή...
11 Μαΐου 2022, 18:19
A+ A-
Ο ΑΟΧ απάντησε γρήγορα στο προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα του έμεινε ο ΑΟ Χαλκίς με αντίπαλο τον πρωταθλητή Βοιωτίας Κυπάρισσο Αντίκυρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής...

Μια ισοπαλία που δεν είναι καλή, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι και πάγωσαν τη Χαλκίδα, αλλά ο ΑΟΧ απάντησε γρήγορα ...με το ίδιο νόμισμα.

Ο ΑΟΧ παρατάχθηκε με 4-4-2 και τον Φαλαγγίτη κάτω από τα δοκάρια, στόπερ τους Γεωργίου και Ι. Αθ. Τσολάκο, ακραίους μπακ τους Κολιόπουλο και Ι. Κ. Τσολάκο, εσωτερικούς μέσους τους Χαλιώτη και Ζουλιώτη, 8αρι τον Σπυράκη, επιτελικό τον Καραχάλιο, και δύο φορ, τους Γκιόκα και Σπανό.

Ο Κυπάρισσος προσπάθησε εξαρχής να παγώσει το παιχνίδι και να χαλάσει το ρυθμό του ΑΟΧ που δεν ήταν πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι και δυσκολευόταν να βρει χώρους.

Στο 15' από λάθος γύρισμα αμυντικού των Βοιωτών ο Γκιόκας τσίμπησε την μπάλα, αλλά ο γκολκίπερ Καρανάσσος έσωσε την εστία του.

Ο ΑΟΧ είχε την κατοχή, αλλά ήταν νευρικός και μέτρησε αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Ο Κυπάρισσος απείλησε για πρώτη φορά στο 28', αλλά το σουτ του Παπαχαραλάμπους έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 37' ο ΑΟΧ έχτισε μια άκρως αξιόλογη επιθετική ενέργεια. Ο Καραχάλιος κατέβασε την μπάλα με το στήθος, έδωσε στον Ι.Κ. Τσολάκο, αυτός με έξοχη σέντρα άλλαξε παιχνίδι για τον Ζουλιώτη που βρήκε τον Γκίοκα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Καραμπέτσος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Οσο περνούσε η ώρα, αυξάνονταν και οι διακοπές στο παιχνίδι κυρίως από πλευράς Κυπάρισσου, που έγινε ξανά απειλητικός λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σε κομπίνα από κόρνερ. Ο Καράι σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και απομακρύνθηκε.

Στο 45' ο Καραχάλιος για τη Χαλκίδα εκτέλεσε φάουλ, ο Γκιόκας προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον ΑΟΧ, με τον Μαστροκώστα να αντικαθιστά τον Άγγελο Γκιόκα στην επίθεση...

Ο ΑΟΧ στο δεύτερο μισό ήταν καλύτερος και με μεγαλύτερη ενέργεια.

Στο 46' ο Καραχάλιος έκανε μια κοφτή ντρίμπλα από αριστερά, προτίμησε να μην σπάσει την μπάλα και να σουτάρει, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 57' ήταν η σειρά του Μαστροκώστα να οπλίσει, αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του και η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 58' ο Κυπάρισσος σε μια γρήγορη μετάβαση πάτησε περιοχή, ο Ι.Κ. Τσολάκος πήρε την μπουκιά από το στόμα του Καράι, στη συνέχεια ο Φαλαγγίτης έδιωξε σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΑΟΧ.

Το εκτέλεσε ο Κόρμπος και έκανε το 0-1.

Ευτυχώς, ο ΑΟΧ βρήκε γρήγορη απάντηση και στο 60' ο Σπανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ζουλιώτης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 1-1.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ΑΟΧ ήταν ανώτερος, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και στο 68' από πάσα του Καραχάλιου, ο Μαστροκώστας πλαγιοκόπησε, αλλά δεν ζύγισε όπως όπως έπρεπε τη σέντρα του και η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στον αμαρκάριστο Σπανό.

Στο 73' από κακή εκτίμηση του Φαλαγγίτη, ο γκολκίπερ του ΑΟΧ έχασε την μπάλα σε εύκολο σουτ, αλλά στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του σε νέο κοντινό σουτ του Καράι και έσωσε την εστία του.

Στην τελική ευθεία μπήκε στο ματς ο Τρεπεκλής, έδωσε επιθετική πνοή, και στο 83' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σούταρε, αλλά ο Καρανάσσος εκτινάχθηκε και κράτησε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μπορεί η ισοπαλία να μην ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια και χειροκρότησε τους παίκτες της ομάδας της Χαλκίδας.  

 

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα στον 6ο όμιλο

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα στον 6ο όμιλο 

[11/05/2022 - 18:24]

Δεύτερη νίκη το Μοσχάτο ...περισσότερα
 

 

Διαιτησία: Τσατσούλης, Καφρίτσας-Μητράκος (του Συνδέσμου Αθήνας).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Ι.Αθ. Τσολάκος, Ι.Κ. Τσολάκος, Γεωργίου, Χαλιώτης, Ζουλιώτης, Σπυράκης (71’ Τσατσαρώνης), Σπανός (90’ Λούκας), Καραχάλιος ( 77’ Τρεπεκλής), Γκιόκας (46’ Μαστροκώστας).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (Bασίλης Λέντας): Καρανάσσος, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Γούλας, Ιωάννου, Κόρμπος, Μαλισσόβας (92’ Λαμπρόπουλος), Πλακίδας (71’ Καλύβας), Καράι, Καφετζόπουλος (64’ Τόλιας).

Επιστροφή