Παντρεύεσαι; Τι να μην κάνεις στα μαλλιά σου λίγες μέρες πριν το γάμο!

Παντρεύεσαι; Τι να μην κάνεις στα μαλλιά σου λίγες μέρες πριν το γάμο!
28 Μαΐου 2022, 16:02
A+ A-
Διάβασε 7 βασικές συμβουλές

Ο γάμος σου είναι η μέρα που οργανώνεις εδώ και πολλούς μήνες τώρα. Όλα πλέον πια έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη θέση τους κι εσύ έχεις κάνει και το backup plan σου για τυχόν αναποδιές που μπορούν συμβούν εκείνη την ημέρα. Τώρα λοιπόν διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου λίγες μέρες πριν τη "μεγάλη" σου μέρα:

  • Μια νύφη δεν πρέπει να αλλάζει ποτέ το χρώμα των μαλλιών της αμέσως πριν τον γάμο. Αν θες να κάνεις μια ολοκληρωτική αλλαγή, πρέπει να ξεκινήσεις τουλάχιστον 6 μήνες πριν, ώστε μέχρι τη μέρα του γάμου να έχεις τον χρόνο να κάνεις διορθώσεις και να έχεις καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Αν απλώς πρόκειται να βάψεις τη ρίζα, κάν΄το τουλάχιστον 4-5 μέρες πριν τον γάμο, ώστε η τρίχα να προλάβει να αποφορτιστεί από τις χρωστικές μετά από ένα δυο λουσίματα.
  • Αν κάνεις balayage, painting ή ανταύγειες, μπορείς να έχεις κάνει και ένα μήνα πριν από τον γάμο την τελευταία επανάληψη, χωρίς να αγχωθείς αν θα φανεί η ρίζα.
  • Τις εβδομάδες πριν τον γάμο, μην κάνεις ισιωτικές ή άλλες εργασίες που ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά. Για έναν ολόκληρο μήνα πριν, κάνε ενυδατώσεις, ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά.
  • 2 εβδομάδες πριν τον γάμο, κάνε ένα «καθάρισμα» στις άκρες των μαλλιών σου. Για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα φύγει μήκος, κάν΄το σε στεγνά μαλλιά.
  • Την ημέρα του γάμου μην κάνεις κάποια μάσκα, γιατί τα μαλλιά θα βαρύνουν και δεν θα κρατήσει το χτένισμα.
  • Αν πρόκειται να βάλεις τρέσες, θυμήσου να τις ενυδατώσεις κι αυτές. Εκεί ο χρόνος παραμονής μπορεί να είναι περισσότερος για να πάρουν μια έξτρα γυαλάδα!

Άντε και η ώρα η καλή!

Επιστροφή