Πολιτική

Αρνητικό το κλίμα στη συνάντηση της Βάκα με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων

Αρνητικό το κλίμα στη συνάντηση της Βάκα με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων
27 Μαΐου 2022, 11:19
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι η Δήμαρχος τους αντιμετώπισε με ειρωνικό τρόπο.

Συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου Έλενας Βάκα και του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Μαΐου και σύμφωνα με τους συνδικαλιστές το κλίμα ήταν αρνητικό, ενώ καταγγέλλουν ότι η Δήμαρχος τους αντιμετώπισε με ειρωνικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρονται -μεταξύ άλλων- τα εξής:

"Εν γένει το κλίμα που επικράτησε ήταν αρνητικό, ειρωνικό από πλευράς της Δημάρχου,  μας άφησε τις χείριστες εντυπώσεις όταν μας ανέφερε ότι μιλάμε πολύ, μιας και έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, κάτι που κατέδειξε την εκτίμηση που έχει η κ. Βάκα στο συνδικαλιστικό θεσμό, στους εκπροσώπους των εργαζομένων και κατ’ επέκταση και στους ίδιους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Η δε πρόσφατη συνδικαλιστική δίωξη του Γραμματέα του Σωματείου με βλαπτική υπηρεσιακή μεταβολή και υποβάθμισή του, ήρθε σε συνέχεια του εργασιακού πογκρόμ που είχε εξαπολύσει η Δήμαρχος στις αρχές του έτους, κάτι που την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μετά από τις καταγγελίες της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Σωματείου.

Ας αφήσουμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή να εφησυχάσει αμέριμνη στην απέραντη ραστώνη της αγνοίας της… όλα για την Δημοτική Αρχή βαίνουν καλώς… μιας και γ’ αυτήν η έννοια του καλύτερου είναι το λιγότερο χειρότερο…" 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ