ΣΟΚ-ΣΕΡΡΕΣ: Βίαζε την 22χρονη κόρη του και της έδινε κάνναβη για να μην αντιδρά

ΣΟΚ-ΣΕΡΡΕΣ: Βίαζε την 22χρονη κόρη του και της έδινε κάνναβη για να μην αντιδρά
27 Μαΐου 2022, 13:06
A+ A-
Δίωξη και για τη μητέρα που το γνώριζε και δεν αντιδρούσε

Τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στην ίδια της την οικογένεια κατήγγειλε μια 22χρονη από τις Σέρρες στην Αστυνομία.

Στην καταγγελία της η κοπέλα περιγράφει πως ο πατέρας την πλησίασε για πρώτη φορά με σκοπό -όπως της έλεγε- να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική.

Τον Αύγουστο του 2016 ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε πηγαίνοντας την σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Εκεί η κοπέλα καταθέτει πως έπιασε το χέρι της με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί  τον εαυτό της, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν πολλές άλλες πράξεις.

Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει η 22χρονη για τη στάση της μητέρας της καθώς -όπως λέει- είχε καταλάβει τα πάντα, αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση την οποία ζούσε.

Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει πως ο πατέρας της ικανοποιούσε πλέον τις ορέξεις του είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την ίδια να μην μιλήσει καθόλου.

Το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα Σκόπια και μετά από ομηρικούς καυγάδες που λάμβαναν χώρα στο σπίτι, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι λέγοντας του να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη, εννοώντας πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από την νεαρή σήμερα κοπέλα ως βασανιστήριο, καθώς καθημερινά της επέβαλε να κάνουν ερωτά και όποτε η ίδια αρνιόταν την χτυπούσε και την βίαζε.

Όπως υποστηρίζει, πολλές φορές ο πατέρας της την υποχρέωσε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως ινδικής κάνναβης, ώστε να ζαλίζεται και ίδιος να μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του πάνω της χωρίς η ίδια να αντιδρά.

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία . 

Τότε η νεαρή απευθύνθηκε και στο Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια, ενώ το μόνο που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της, γιατί δεν την προστάτευσε.

Επιστροφή