Αθλητικά

ΑΓΕΧ: Σύλλογος με ιστορία βαριά, σήκωσε την κούπα ψηλά! (pics)

ΑΓΕΧ: Σύλλογος με ιστορία βαριά, σήκωσε την κούπα ψηλά! (pics)
19 Ιουνίου 2022, 09:03
Η ιστορική ομάδα γιόρτασε την άνοδο στο κλειστό Κανήθου.

Σύλλογος με βαριά ιστορία και φανέλα είναι η ΑΓΕΧ και μπορεί οι εποχές που μεσουρανούσε στις εθνικές κατηγορίες να ανήκουν στο παρελθόν, όμως, η εικόνα με τα δεκάδες παιδάκια στις ακαδημίες, παράλληλα με τη γιορτινή ατμόσφαιρα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Β' ΕΣΚΑΣΕ φέρνει στην πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα της Εύβοιας ...αέρα αισιοδοξίας.

Η ΑΓΕΧ κατέκτησε την πρωτιά στη Β' ΕΣΚΑΣΕ (μαζί της ανέβηκε και το Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου), επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία της περιφέρειας και το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασε με φιέστα στο κλειστό Κανήθου.

Οι παίκτες της ΑΓΕΧ, οι προπονητές Γιώργος Βελισαρράκος-Γιάννης Πανούσης, όλο το σταφ κι ο πρόεδρος Γιώργος Γραμματικόγιαννης σήκωσαν την κούπα ψηλά, ενώ προηγήθηκαν αγώνες μπάσκετ των ακαδημιών (στα μικρά τμήματα συμμετέχουν και πολλά κοριτσάκια), ενώ ακολούθησε παιχνίδι της σημερινής πρωταθλήτριας με επίλεκτη ομάδα που απαρτιζόταν από βετεράνους, αλλά και εν ενεργεία παίκτες, αρκετοί από τους οποίους έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΓΕΧ (για την ιστορία η σημερινή ομάδα επικράτησε 65-62).

Τα έσοδα της συμβολικής αναμέτρησης θα διατεθούν για τον Γιαννάκη Κανάκη από τη Δροσιά που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι παίκτες φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν "Όλοι μαζί ...για τον Γιαννάκη".

Αρκετοί φίλαθλοι και γονείς παιδιών της ΑΓΕΧ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αγκάλιασαν την προσπάθεια...

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη Γνώμη της ερχόμενης Παρασκευής...Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη φιέστα.

Όλοι μαζί οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα για τον μικρό Γιαννάκη από τη Δροσιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ