Οι Άγριες Μέλισσες ...φεύγουν, η Μελισσού και η Κοκοτσάκη παραμένουν στις Αβαντίδες

Οι Άγριες Μέλισσες ...φεύγουν, η Μελισσού και η Κοκοτσάκη παραμένουν στις Αβαντίδες
30 Ιουνίου 2022, 15:52
A+ A-
Κομβικές ανανεώσεις.

Η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά μυθοπλασίας Άγριες Μέλισσες ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία (μετά από τρεις σεζόν), προς απογοήτευση των φανατικών θαυμαστών της, αλλά η Ιωάννα Μελισσού θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα των Αβαντίδων Χαλκίδας.

Η έμπειρη αμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση των Αβαντίδων και όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της Εύβοιας στη γυναικεία Α' Εθνική «η Ιωάννα θα είναι για μια ακόμη χρονιά ...η "στυλοβάτης" της άμυνάς μας και μια από τις αρχηγούς της ομάδας μας». 

Στις Αβαντίδες θα συνεχίσει και η επιθετικός Μαίρη Κοκοτσάκη και σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Μαίρη είναι η δεύτερη χρονιά που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας. Η διεθνής επιθετικός ξεχώρισε για το πάθος και την ποιότητά της την περ. σεζόν».

Θυμίζουμε ότι το «χορό» των ανανεώσεων άνοιξε η Κατερίνα Λάγιου, κάτι που σημαίνει ότι οι Αβαντίδες προχώρησαν σε τρεις κινήσεις στον άξονα (άμυνα-κέντρο-επίθεση) με κομβικές παίκτριες.

Αντίθετα, ο προπονητής τερματοφύλακων Κώστας Μπόλμπασης δεν θα συνεχίσει στις Αβαντίδες, καθώς έλυσε τη συνεργασία του.

Πριν αρκετές μέρες είχε ανακοινωθεί και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ντράγκαν Κνέζεβιτς και θα τον αντικαταστήσει η Γιάννα Δούκα.

Επιστροφή