Αθλητικά

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Από τον Κορό στον Σκριβάνο και η πάσα του Χαραλάμπους (VIDEO)

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Από τον Κορό στον Σκριβάνο και η πάσα του Χαραλάμπους (VIDEO)
5 Ιουλίου 2022, 13:02
Συνδέει το παρελθόν με το παρόν.

Εναν ξεχωριστό τρόπο σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα έχει επιλέξει ο Αμαρυνθιακός για να παρουσιάσει το φετινό ρόστερ, ξεκινώντας από τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Βάθειας.

Σε βιντεάκια που αποτελούν ...γέφυρα, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν, παλιές δόξες της ομάδας παραδίδουν τις φανέλες με την «Αρτέμιδα» στο στήθος στους σημερινούς παίκτες.

Η αρχή έγινε με τους Παναγιώτη Σκριβάνο του Λάμπρου και Παναγιώτη Τσούτση και σκυτάλη πήρε ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Δημήτρη.

Τη φανέλα στον Παναγιώτη παρέδωσε ο παλιός άσος Μανώλης Κορός, ενώ κάτω από το σχετικό βίντεο σχολίασε ένας άλλος παλιός άσος της ομάδας ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο οποίος έγραψε για τον πρώην συμπαίκτη του Μανώλη Κορό: «Το παιδί ήταν μαγεία, μπορούσε με μια ενέργεια να ξεσηκώσει μια κερκίδα, ήμουν τυχερός που έπαιξα μαζί του και κάναμε τον καλύτερο Αμαρυνθιακό όλων των εποχών» ενώ έστειλε μήνυμα και στον Σκριβάνο λέγοντάς του «καλή συνέχεια Παναγιώτη, γερός, δυνατός, υγεία κι εσείς θα το πάρετε (σ.σ. το πρωτάθλημα) με πολύ δουλειά».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ