Αθλητικά

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Νέα επιστροφή Αργύρη Πουταχίδη

5 Ιουλίου 2022, 10:53
Στην ομάδα μετακόμισε και ο Δημήτρης Σελίμης 

Πολλή εμπειρία προσθέτει στο δυναμικό της η Ενωση Ιστιαίας. Η διοίκηση της ομάδας επανέφερε (ξανά) τον πολύπειρο Αργύρη Πουταχίδη, ο οποίος την είχε ενισχύσει και όταν αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική πριν από 6 χρόνια.

Επίσης, στην ΑΕ Ιστιαίας μετακόμισε από τις Γούβες, ο Δημήτρης Σελίμης, για πολλούς, "ψυχή" του Ευβοϊκού τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε πώς υποδέχτηκε τους δυο παίκτες η διοίκηση της Ένωσης.

 

«Η Διοίκηση της «Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στις δυνάμεις της του πολύπειρου στόπερ Αργύρη Πουταχίδη.

Ο Αργύρης είναι γνωστός σε όλους, μιας και συμπατριώτης μας και έχει παραστάσεις από Β' και Γ' Εθνική (Χαϊδαρι, Τηλυκράτης Λευκάδας, όπου ήταν και αρχηγός, Ανδρούτσο Γραβιάς, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Κιλικισιακό και Πανόπουλο), ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ουαλία. 

Επίσης ο Αργύρης ενίσχυσε το 2016 την προσπάθεια της Ένωσης Ιστιαίας στη Γ΄ Εθνική, με την οποία αγωνίστηκε και στα 13 ματς που έδωσε μέχρι το Δεκέμβριο. 

Είναι σημαντικό να πούμε πως ο Αργύρης στήριξε τις προσπάθειες ανασύνταξης της ομάδας της Ιστιαίας στη συνέχεια.

Η εμπειρία του… δικού μας Αργύρη Πουταχίδη είναι πολύτιμη και η βοήθεια που θα δώσει στο στόχο της ομάδας, αναμφισβήτητη!

Αργύρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ιστιαίας.»

 


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας» με χαρά ανακοινώνει τον ερχομό στην ομάδα του πολύ γνωστού και αγαπητού Δημήτρη Σελίμη.
Ο Δημήτρης, γνωστός για το ποδοσφαιρικό του ήθος, από τη θέση του αμυντικού χαφ θα ενισχύσει την πορεία της ομάδας, όπως έκανε και στην ομάδα των Γουβών από την οποία και προέρχεται.
Δηλώνει ο Δημήτρης Σελίμης πως "έρχομαι στην ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας, γιατί θέλω να την πάμε εκεί που της αξίζει"... 
Δημήτρη Σελίμη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ιστιαίας».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ