Αθλητικά

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: Σούπερ μεταγραφή - Έδωσε τα χέρια με τον Άκη Καλοχωρίδη

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: Σούπερ μεταγραφή - Έδωσε τα χέρια με τον Άκη Καλοχωρίδη
7 Ιουλίου 2022, 12:38
Ο έμπειρος χαφ θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Τριάδας.

Σε μια σούπερ μεταγραφή προχώρησε ο Παντριαδικός που κάνει σαφές στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ότι φέτος έχει υψηλές βλέψεις.

Η ομάδα της Τριάδας απέκτησε έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή στην Εύβοια, τον Άκη Καλοχωρίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Βοιωτία, αλλά έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα αρκετών ομάδων της Εύβοιας, μεταξύ αυτών και του Παντριαδικού στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Ο Καλοχωρίδης θεωρείται ένας πολύ έμπειρος και ποιοτικός χαφ που θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας του Παντριαδικού στη Β' ΕΠΣΕ.

Αναμφίβολα, μια πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία για το σύλλογο από τα Μεσσάπεια που προκάλεσε αίσθηση.

«Ο ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Άκη Καλοχωρίδη. Ο 33χρονος μέσος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ελλοπιακού στην Βοιωτία. Ο Άκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά με την φανέλα της ομάδας μας στην Α' ΕΠΣΕ. Επίσης, μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η Ερέτρια (με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' ΕΠΣΕ), η Αυλίδα, τα Λουκίσια, ο Ηρακλής Ψαχνών, κ.α» αναφέρει η ανακοίνωση του Παντριαδικού.


O Καλοχωρίδης με τη φανέλα του Απόλλωνα κατέκτησε τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΕ και αγωνίστηκε με την ομάδα της Ερέτριας στη Γ' Εθνική.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ