Παιδεία

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς
4 Αυγούστου 2022, 13:57
Δείτε πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.  

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές, μέσω ΕΣΠΑ, στους Παιδικούς Σταθμούς, τα Κ.Δ.Α.Π. και τα Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 23:59 το βράδυ.

Οι αιτήσεις γίνονται στο πλαίσιο της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης».

Η είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών taxisnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://www.eetaa.gr/).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΔΟΠΠΑΧ, στο τηλέφωνο 22210 20241.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ