Παιδεία

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Η Δήμαρχος επανέλαβε την υπόσχεση ότι δεν θα μείνει κανένα σχολείο χωρίς καθαρίστρια

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Η Δήμαρχος επανέλαβε την υπόσχεση ότι δεν θα μείνει κανένα σχολείο χωρίς καθαρίστρια
5 Αυγούστου 2022, 08:37
Σε συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας πραγματοποίησε, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπρος Γιαννούχος, η Αντιπρόεδρος Ιωάννα Σταμούλου και το μέλος Δήμητρα Κεραντζή.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου, η Δήμαρχος αναφέρθηκε στα εξής:

  • Ενημέρωσε σχετικά με τις προσλήψεις των σχολικών καθαριστριών – καθαριστών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, τονίζοντας ότι ο Δήμος δεσμεύεται να μην μείνει καμία σχολική μονάδα ακάλυπτη.
  • Αναφέρθηκε στο έργο της ανέγερσης κτιρίου για το 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί με καταληκτική ημερομηνία την 11η Αυγούστου 2022, καθώς και στο 2ο Νηπιαγωγείο Δροσιάς, για το οποίο αναζητείται χώρος για την μετεγκατάστασή του.
  • Στη συνέχεια επεσήμανε όλες τις εργασίες και παρεμβάσεις, που έχουν υλοποιηθεί στα κτίρια και τις υποδομές όλων των σχολείων κατά τα τελευταία έτη.

Τέλος – σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου- από κοινού τέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας Πολυδύναμων Νηπιαγωγείων, που θα ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πρότυπα εκπαίδευσης και παράλληλα θα επιλύσουν διάφορα ζητήματα στέγασης των σχολικών μονάδων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ