ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Μια ντουζίνα μεταγραφές που αλλάζουν επίπεδο την ομάδα της Βάθειας

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Μια ντουζίνα μεταγραφές που αλλάζουν επίπεδο την ομάδα της Βάθειας
8 Αυγούστου 2022, 19:44
A+ A-
Ποιοι ήρθαν, ποιοι έμειναν και ποιοι έφυγαν...

 

Ο Θανάσης Μεθενίτης (φωτό) πάντα ήταν λιγομίλητος, σοβαρός (κι όχι σοβαροφανής), τα λόγια του είναι μετρημένα, δεν πετάει στα σύννεφα, αυτό το καλοκαίρι, όμως, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα και εμπειρία. Ο Αμαρυνθιακός άλλαξε επίπεδο.

Πριν λίγες μέρες η Αρτάκη βγήκε ευθαρσώς και δήλωσε "πάμε για πρωτάθλημα".

Οι ερυθροκίτρινοι έχουν κάθε λόγο να είναι "πληγωμένοι" από την περσινή πτώση από τη Γ' Εθνική και ζητάνε την επιστροφή τους στην παραπάνω κατηγορία.

Είναι "καταδικασμένοι" να πετύχουν το σκοπό τους, αλλά ο Αμαρυνθιακός παραμονεύει και έχει δημιουργήσει μια συνθήκη ανταγωνισμού που έχει μετατρέψει από τώρα την Α' ΕΠΣΕ σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Η ομάδα της Βάθειας πραγματοποίησε μια ντουζίνα μεταγραφές που την καθιστούν ως ένα από τα γκραντ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε μια εποχή που ο σύλλογος πενθεί για την απώλεια του προέδρου Γιάννη Ποθητάκη, στη Βάθεια θέλουν όσο τίποτα άλλο να κατακτήσουν τον τίτλο σε μερικούς μήνες από σήμερα και να ...δείξουν με το δάχτυλο ψηλά στον ουρανό.

Ο Μεθενίτης ξέρει ότι έχει μια φαρέτρα γεμάτη βέλη. Μιλώντας στην έντυπη "Γνώμη" επέλεξε -ξανά- να περπατήσει το μονοπάτι της σεμνότητας και των χαμηλών τόνων, αλλά με τα -λακωνικά- λόγια του ο Ψαχνιώτης κόουτς ...φωτογράφισε το στόχο, που δεν είναι άλλος από το κυνήγι του τίτλου.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής (με τον Ηρακλή) και γνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά και τα κατατόπια.

"Εχουμε φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ για ψηλούς στόχους, ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών" είπε και ρίχτηκε στη δουλειά, καθώς η προετοιμασία του Αμαρυνθιακού ξεκίνησε την περ. Δευτέρα και ο Μεθενίτης επιχειρεί να "δέσει" την ομάδα του, επιδιώκοντας να παρουσιάσει ένα γκρουπ που θα παίζει γρήγορο και λειτουργικό ποδόσφαιρο.

Ο Αμαρυνθιακός μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους:

  • Ηλία Δήμου από Δίστομο 
  • Δημήτρη Βεζιρτζόγλου από ΑΟ Πυλίου (Κως) 
  • Γιώργο Φαλαγγίτη, Γιάννη Τσολάκο και Πάρη Σπυράκη από ΑΟ Χαλκίς
  • Νίκο Σταματάκο, Φώτη Βεσέλι και Παναγιώτη Ρούσσο από Ερέτρια
  • Στέλιο Μπαλαμπάνη και Μιχάλη Μπατζελή από Μακρυκάπα
  • Αντώνη Κοτρογιάννη από Ταμυναϊκό
  • και τον γκολκίπερ Γιώργο Κότσαρη από Νηλέα Νεοχωρίου.

Στον Αμαρυνθιακό θα συνεχίσουν οι: Παναγιώτης του Δημ. Σκριβάνος (φωτό πάνω), Παναγιώτης Τσούτσης, Παναγιώτης του Λ. Σκριβάνος, Θανάσης Σκριβάνος, Αν. Πετράκης, Σπ. Κιμουλιάτης, Αντώνης Μυρτέζα, και οι νεαροί Μεταξάς, Θαρρουνιάτης και Καρακίτσος.

Ο Σελίμ Μυρτέζα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους (σ.σ. καλοκαιρινή σεζόν) και αναμένεται στη Βάθεια το προσεχές διάστημα, ενώ ο Λέντι Μυρτέζα ετοιμάζει βαλίτσες για Σουηδία!

Αποχώρησαν οι: Ρεπετσάς, Σιαράπης, Πάλλης, Ντρέκης, Πέππας, Δημ. Τσούτσης, Κοντραζίου, Σακκής, Πρ. Μπασινάς και Αν. Αργύρης.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας του Αμαρυνθιακού είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου απέναντι στα Λουκίσια στο γήπεδο Αμαρύνθου, ενώ έχει προγραμματιστεί φιλικό και με τον ΑΟ Υπάτου (σ.σ. δεν μπορεί να γίνει στις 31/8 όπως ανακοινώθηκε γιατί το Ύπατο την ίδια μέρα αγωνίζεται για το Κύπελλο Ελλάδας).

Επιστροφή