ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ: Ενας όμορφος κύκλος έκλεισε, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ: Ενας όμορφος κύκλος έκλεισε, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον
27 Αυγούστου 2022, 10:32
A+ A-
Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου.

 

Την συμμετοχή του από την Α' ΕΠΣΕ ανέστειλε ο ΑΟ Σκεπαστής και δεν θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Η Σκεπαστή τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στη μεγάλη κατηγορία του νομού, αλλά όπως αναφέρει η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωσή της "ένας όμορφος κύκλος, δυστυχώς, έκλεισε" και καταλήγει "είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον".

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου.

Ηδη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και η Σκεπαστή να ξεκινήσει από την αρχή ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σκεπαστής αναφέρει: 

"Ο Αθλητικός Όμιλος Σκεπαστής 2005 λόγω ειδικών συνθηκών ανέστειλε για τη νέα αγωνιστική περίοδο τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Εύβοιας.

Ως εκ τούτου, και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια ΟΛΟΥΣ τους παίκτες και προπονητές, τους παράγοντες, το Ιατρικό και φυσιοθεραπευτικό προσωπικό, τους φιλάθλους και κατοίκους του χωριού, τους χορηγούς, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, καθώς και όλους όσους συνείσφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στα δέκα επτά χρόνια της αδιάλειπτης παρουσίας μας σε όλες τις κατηγορίες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ όλα αυτά τα χρόνια με αθλητικό ήθος και αξιοπρέπεια αποτέλεσε ομάδα υπόδειγμα, γιατί ήταν παρέα, ήταν χόμπι, ήταν αυτό που θέλουμε να λέμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μικρό χωριό, χωρίς πολλά χρήματα και μεγάλες επαφές, κατάφερε να αναγνωρισθεί για το όμορφο θέαμα που πρόσφερε. Η αξιόλογη πορεία μας τα τελευταία πέντε χρόνια στις πρώτες θέσεις της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Εύβοιας το επιβεβαιώνουν.

Ο όμορφος κύκλος δυστυχώς έκλεισε.

Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005".

*ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΠΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η ΕΝΤΥΠΗ "ΓΝΩΜΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. 

Επιστροφή