ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο σε παραδοσιακό ξενώνα στην καταπράσινη Παύλιανη

9 Σεπτεμβρίου 2022, 10:18
A+ A-
Στο ορεινό χωριουδάκι της Φθιώτιδας με το πανέμορφο πάρκο στο ελατόδασος.

Ο νέος διαγωνισμός του egnomi.gr σάς ...πάει στα βουνά για αναψυχή και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Παύλιανη!

Πρόκειται για ένα ορεινό χωριουδάκι της Φθιώτιδας, το οποίο είναι χτισμένο στις καταπράσινες πλαγιές της Οίτης. Η Παύλιανη έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια και προσελκύει όλο και περισσότερους ταξιδευτές, οι οποίοι αναζητούν την ηρεμία, τη χαλάρωση σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες μέσα σε ένα πυκνό ελατόδασος! Εκεί, έχει δημιουργηθεί ένα πάρκο κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους με στόχο την αναψυχή του κόσμου.

Σε ελάχιστα μέτρα από το πάρκο βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας "La Locanda" με θέα το βουνό. Ο ξενώνας αποτελείται από 7 δωμάτια, όπου το καθένα διαθέτει μπαλκόνι όπου μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη ηρεμία! 

Επιπλέον, διαθέτει πλούσιο πρωινό, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Το Egnomi.gr σε συνεργασία με τον ξενώνα "La Locanda" δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μια τριήμερη διαμονή για δυο άτομα στον ξενώνα, σε δίκλινο δωμάτιο και με πρωινό.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στην Παύλιανη με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα

Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' το νικητή, κατόπιν διαθεσιμότητας, από 1η Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2022 (εκτός εορτών και αργιών) μετά από επικοινωνία με τον ξενώνα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2022 και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 7/10/22 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή