Κους-κους & σχόλια

Η αστρολόγος Βάσω Νικολαΐδου που έπεσε θύμα ληστείας ξεσπά: Δεν έχω ούτε ευρώ, παρακάλαγα να με σκοτώσουν

Η αστρολόγος Βάσω Νικολαΐδου που έπεσε θύμα ληστείας ξεσπά: Δεν έχω ούτε ευρώ, παρακάλαγα να με σκοτώσουν
22 Σεπτεμβρίου 2022, 11:34
Μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε.

H Βάσω Νικολαΐδου είναι η αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας στους αστυνομικούς πως της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

«Παρακάλαγα τους ληστές γονατιστή και δεμένη από τα κορδόνια μου, ξαπλωμένη πάνω στον καναπέ μου, παρακάλαγα να με σκοτώσουν. Ήξερα ότι είχα χάσει όλη μου την περιουσία και παρακάλαγα να με σκοτώσουν. Ήξερα ότι είναι ανασφάλιστα όλα, τα πάντα. Εκεί μέσα είχα 100.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2 εκατ ευρώ» είπε η Βάσω Νικολαΐδου σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε: «Δεν έχω ένα κινητό, τίποτα. Μου πήραν ακόμα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Δεν έχω τίποτα απολύτως. Έμεινα χωρίς δραχμή. Ακόμα και αυτά που είχα στην τσάντα, μου πήραν όλες τις τσάντες, όλα τα ρολόγια… Δεν μου έμεινε ρολόι να δω την ώρα».

Στο ερώτημα αν είδε τους ληστές, η αστρολόγος απαντά: «Τους δυο τους είδα, τον έναν μάλιστα χωρίς κουκούλα, ο άλλος ήταν με καλυμμένο το πρόσωπο. Τον τρίτο δεν τον είδα. Μπήκε ο ένας και με ακινητοποίησε και μετέπειτα φαίνεται ότι άνοιξε στους άλλους αφού πρώτα με πήγε στην τουαλέτα και με έδεσε. Μου έβαλε μια κουβέρτα και με έδεσε σε μια καρέκλα… Ήξεραν τα πάντα για το σπίτι».