Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή οι δράστες της ληστείας στην Ερέτρια – Το πιστόλι που είχαν ήταν replica (φωτό)

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή οι δράστες της ληστείας στην Ερέτρια – Το πιστόλι που είχαν ήταν replica (φωτό)
3 Οκτωβρίου 2022, 20:17
A+ A-
Δείτε φωτογραφίες με το αυτοκίνητο που είχαν και άλλα στοιχεία.  

Η άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών της Β’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών Ελλήνων, οι  οποίοι το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου  διέπραξαν την ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών (Play ΟΠΑΠ), στην Ερέτρια (διαβάστε εδώ το θέμα).

Συμβολή στη σύλληψη είχαν και δύο ιδιώτες, οι οποίοι κυνήγησαν τους δράστες, που μπήκαν στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλου άρπαξαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ένα πιστόλι replica, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης, που φορούσαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν σε τακτική ανάκριση, προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους, για τις πράξεις οι οποίες τους βαρύνουν.  

Επιστροφή