Κοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σχολικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά τράκαρε με ΙΧ στο Πάρκο Ελευθερίας

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σχολικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά τράκαρε με ΙΧ στο Πάρκο Ελευθερίας
9 Μαρτίου 2023, 19:45
Καταγγελία από αυτόπτη μάρτυρα ότι το λεωφορείο παραβίασε πινακίδα STOP.

Την τύχη με το μέρος τους είχαν δεκάδες μαθητές το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου, στη Χαλκίδα, όταν το σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα. 

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές, αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, αν αναλογιστούμε ότι - σύμφωνα με καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα- πολλά παιδιά ήταν όρθια μέσα στο λεωφορείο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ίδια μάρτυρας καταγγέλλει ότι το αστικό λεωφορείο, που λειτουργούσε ως σχολικό, μεταφέροντας μαθητές, παραβίασε πινακίδα STOP με αποτέλεσμα να προκληθεί η σύγκρουση.

Πρόκειται για την Αρετή Ρήγα, η οποία με ανάρτησή της στο facebook υποστηρίζει:

" Σήμερα 07:30 το πρωί στο Πάρκο Ελευθερίας Χαλκίδας ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 16 παραβίασε STOP ακριβώς μπροστά μου και χτύπησε κοπέλα που κινείτο κανονικά στην πορεία της!!!

Ένα λεωφορείο γεμάτο παιδιά τα πιο πολλά όρθια που με την σύγκρουση έφυγαν μπροστά! Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς όμως επαναλαμβάνω ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP!!!!

Το κατήγγειλα στα Αστικά ΚΤΕΛ και μου απάντησαν "Ναι εντάξει κυρία μου έγινε ένα ατύχημα"!!!Έφυγα 1 ώρα μετά από το τόπο του ατυχήματος και τροχαία δεν είχε έρθει ακόμα!!! ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP!!!Ελλάδα 2023"

Ιδού και η ανάρτηση: