Κοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έβρεξε σοβάδες στην οδό Λυκόφρωνος - Άγιο είχαν οι περαστικοί

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έβρεξε σοβάδες στην οδό Λυκόφρωνος - Άγιο είχαν οι περαστικοί
11 Μαρτίου 2023, 19:20
Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο.

Άγιο είχαν οι περαστικοί στην οδό Λυκόφρωνος, στη Χαλκίδα, λίγο μετά την 1 το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαρτίου. Από μπαλκόνι πολυκατοικίας αποκολλήθηκαν  μεγάλα κομμάτια σοβά και έπεσαν στο δρόμο και πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη σε ώρα με αρκετή κίνηση και σε σημείο αιχμής, αφού ακριβώς από κάτω βρίσκεται μίνι - μάρκετ και δίπλα σε απόσταση λίγων μέτρων λειτουργεί κομμωτήριο.

Ευτυχώς κανένας περαστικός δεν βρισκόταν από κάτω την ώρα της πτώσης. Οι σοβάδες προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οποίου κατέφτασε στο σημείο, ειδοποιημένος για την ζημιά.

Αμέσως εμφανίστηκε και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποκατάσταση της ζημιάς, καθώς η πρόσοψη του μπαλκονιού (από το οποίο έπεσε ο σοβάς) αποτελεί τμήμα του κοινόχρηστου χώρου της πολυκατοικίας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο έπεσαν οι σοβάδες και το τμήμα του μπαλκονιού (εκεί που δείχνουν τα βέλη), από το οποίο αποκολλήθηκαν.