ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-3: Ενας Μάρτης ...για τους άλλους γδάρτης

26 Μαρτίου 2023, 22:45
A+ A-
Οι Βόρειοι μέσα στον μήνα πέτυχαν 5 νίκες και μια ισοπαλία με τον πρωτοπόρο ΑΟΝΑ

Μέσα στα Λουκίσια πέτυχε άλλη μια νίκη (0-3) ο ΑΟ Αιδηψού, ο οποίος το μήνα Μάρτη ...έγινε γδάρτης για όσες ομάδες αντιμετώπισε. Στους 6 αγώνες που έδωσε (σ.σ. μέσα στον μήνα) πέτυχε 5 νίκες και σταμάτησε με ισοπαλία τον πρωτοπόρο και φιλόδοξο πρωταθλητή ΑΟΝΑ στις 4/3.

Συνέχισε κερδίζοντας Δροσιά (5-4), Αλάτσατα (3-2), Σταυρό (4-3), Ηρακλή Ψαχνών (1-0), και σήμερα επικράτησε του ΑΟ Λουκισίων, εκτός έδρας μάλιστα,  και έκοψε τη φόρα της ομάδας του Δημήτρη Αντωνόπουλου να κάνει ακόμη ένα βήμα για τη σωτηρία. Βαθμολογικά, πάντως, ο ΑΟΛ παραμένει πάνω από τους ...διώκτες.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο. Στο 54' ο Μάριος Σουλιάδης έκανε το 0-1  με ένα εξαιρετικό σουτ από μακριά, ενώ στο 72' ο Κικίδης του ΑΟΛ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα και το μομέντουμ της ψυχολογίας η Αιδηψός πέτυχε και δεύτερο γκολ (0-2) στο 77'. Ο Καρατζούδης, ήταν ο σκόρερ με προβολή μέσα απ' την περιοχή, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 89' ο Φώτου με ωραίο μπάσιμο και πλασέ.

Ετσι η Αιδηψός συνεχίζει να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις, πραγματοποιώντας μια θαυμάσια πορεία με ντόπιους και αρκετούς νεαρούς παίκτες που είναι, πραγματικά, για ...φίλημα.

Διαιτησία: Βελέντζας, Γιδάρη-Ρούσσης.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Φρούσης (70′ Καράι), Σουλιωτάκης, Κωνσταντάγκας, Τζέμος, Δούκας.

ΑΙΔΗΨΟΣ (Θανάσης Αναγνώστου): Μ. Μπιμπάι, Καρατζούδης, Δημητρίου, Ε. Γιουκάι, Θεοδοσίου (68′ Μαυροζούμης), Καπλανάι, Μ. Σουλιάδης (82′ Δ. Σουλιάδης), Ιω. Σουλιάδης, Φώτου, Αναστασιάδης, Μακρής.

Επιστροφή