Χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ κολυμπούσε 26χρονος και έχασε την ζωή του

Χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ κολυμπούσε 26χρονος και έχασε την ζωή του
30 Μαΐου 2023, 08:38
A+ A-
Τραγικό περιστατικό σε παραλία της Ρόδου.

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν 26χρονος Βρετανός τουρίστας, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Αγάθης, στην ανατολική πλευρά του νησιού, στις 2 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου.

Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων λουομένων να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από κεραυνό και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο. Με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 26χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά, όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν τη σχετική έρευνα.

 

Επιστροφή