ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στην Αγγελή Γοβιού - Από θαύμα δεν σημειώθηκε ατύχημα (φωτό)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στην Αγγελή Γοβιού - Από θαύμα δεν σημειώθηκε ατύχημα (φωτό)
4 Ιουνίου 2023, 15:40
A+ A-
Παραλίγο να τρακάρει με αστικό και ένα άλλο Ι.Χ αυτοκίνητο.

Απίστευτη ιστορία, που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό, μας έστειλε αναγνώστης του egnomi.gr, με την σκωπτική επισήμανση: Πλέον τα έχουμε δει όλα σ' αυτή την πόλη!

Πράγματι, αφού συνέβη και αυτό, να μπει αυτοκίνητο ανάποδα στην Αγγελή Γοβιού τα έχουμε δει όλα. Διαβάστε όμως καλύτερα την διήγηση του αναγνώστη μας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

" Τετάρτη 24 Μαΐου περίπου 1 το μεσημέρι και όσοι είχαμε την "τύχη" να είμαστε στην Αγγελή Γοβιού, στο ύψος του βενζινάδικου είδαμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα αυτής της πόλης.

Αυτοκίνητο βγαίνει από το δρόμο που βρίσκεται ανάμεσα στο Gyro grill και την πλατεία Αθανάτων και πάει αντίθετα στην Αγγελή Γοβιού από τη λωρίδα που είναι το βενζινάδικο μέχρι το γωνιακό πάρκινγκ και ήθελε να πάει στο δρόμο που κατεβαίνει από το πάρκινγκ (επίσης παράνομα). Παραλίγο να τρακάρει με αστικό και ένα άλλο Ι.Χ.

Τελικά το βαρέλι για την πόλη μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!

Στις φωτογραφίες είναι η στιγμή που παραλίγο να τρακάρει με το Ι.Χ. και αναγκάζεται να κάνει πίσω για να περάσουν τα αμάξια. Επίσης όπως φάνηκε ήξερε ότι πάει αντίθετα αλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία)"

Επιστροφή