Πέθανε ο Χρήστος Καρυστινός, πρώην δήμαρχος Ληλαντίων - Την Τρίτη η κηδεία του

Πέθανε ο Χρήστος Καρυστινός, πρώην δήμαρχος Ληλαντίων - Την Τρίτη η κηδεία του
4 Ιουνίου 2023, 19:30
A+ A-
Είχε διατελέσει και δημοτικός  σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων.

Σε ηλικία 68 ετών, έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Δήμαρχος Ληλαντίων  Χρήστος Καρυστινός, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Επί 1,5 περίπου χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης, όπου είχε μεταφερθεί πρόσφατα και άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο Χρήστος Καρυστινός διατηρούσε για πολλά χρόνια δικηγορικό γραφείο στο Μέγαρο Κιαπέκου στην οδό Βαρατάση στη Χαλκίδα, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός  σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, με τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη.

Με την σύζυγό του Βάγια είχαν αποκτήσει μία κόρη. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα. Ανάμεσα στα άλλα υπάρχει και αυτό του Γιάννη Παπαθανασίου, ο οποίος γράφει:

" Kαλό παράδεισο Χρήστο. Η πόρτα σου στο δημαρχείο ήταν πάντα ανοιχτή για τους πολίτες και ήσουν ο μοναδικός δήμαρχος που στήριξε στην πράξη τις ομάδες του Ληλαντίου.

Σαν παλιός πρόεδρος και πρώην μέλος της διοίκησης του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί σου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει."

Η κηδεία του Χρήστου Καρυστινού θα τελεστεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, της τοπικής κοινότητας Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι), του Δήμου Χαλκιδέων.

 

 

 

Επιστροφή