Γενικά χαρακτηριστικά ζωδίων

Κριός

Κριός
Είναι ανεξάρτητος, φιλελεύθερος και εργατικός. Δρα συνήθως παρορμητικά με αυτοπεποίθηση, θάρρος και τόλμη, ενώ επιδεικνύει ηγετικό προφίλ.

Έχει απίστευτη θέληση και προσήλωση στους στόχους του και άμα αποφασίσει να πετύχει κάτι δεν τον σταματάει τίποτα. Όμως, δεν θα διστάσει να εμπλακεί ακόμα και σε διενέξεις και να ξεχάσει τους τρόπους του όταν νιώσει ότι απειλείται.

Ο Κριός ενθουσιάζεται με το καινούριο και ενεργεί άμεσα για να καταφέρει ότι έχει βάλει στο μυαλό του, χωρίς όμως να το εξετάζει πάντα σχολαστικά. Του αρέσει πάντα να ρισκάρει και έτσι είτε θα κερδίσει τα πάντα, είτε θα πέσει πολύ χαμηλά. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση γι’ αυτόν.

Δύσκολα αποτυγχάνει, αφού διεκδικεί πάντα την πρωτιά σε κάθε του ενασχόληση και δεν αντέχει με τίποτα να είναι δεύτερος. Είναι όμως πολύ επίμονος στις απόψεις και έτσι ενδέχεται να οδηγηθεί σε λάθος επιλογές. Από τους φίλους και συνεργάτες του δεν ζητάει εύκολα βοήθεια, κι αυτό γιατί πολύ απλά μπορεί και μόνος του να τα καταφέρει.

Στις παρέες είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και αγαπητός, αλλά και εξαιρετικός φίλος. Δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα για τους φίλους του, γι’ αυτό και εκείνοι θα τον στηρίζουν όποτε τους χρειαστεί.

 

Γένος: Αρσενικό

Χαρακτήρας: Παρορμητικός

Στοιχείο: Φωτιά