ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ: Η βόλτα με το τζετ σκι εξελίχθηκε σε περιπέτεια για 19χρονο

ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ: Η βόλτα με το τζετ σκι εξελίχθηκε σε περιπέτεια για 19χρονο
18 Σεπτεμβρίου 2023, 13:33
A+ A-
Χάθηκαν τα ίχνη του και άρχισαν να τον ψάχνουν σκάφη του Λιμενικού και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η βόλτα με το τζετ -σκι για έναν 19χρονο, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή "Ψαροπούλι",  βορειοανατολικά της Εύβοιας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τζετ - σκι βυθίστηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει έγκαιρα στη στεριά ο 19χρονος και οι δικοί του να δηλώσουν την εξαφάνισή του στις Αρχές και να σημάνει συναγερμός στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος και ένα πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, δύο παραπλέοντα πλοία και ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, για την αναζήτηση του αγνοούμενου.

Ευτυχώς, ο 19χρονος εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος στην ακτή Ελληνικών Ευβοίας, καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού, ενώ από την ημιβύθιση του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (τζετ -σκι) δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Επιστροφή