Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το makeup απο τα ρούχα!

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το makeup απο τα ρούχα!
18 Σεπτεμβρίου 2023, 11:23
A+ A-
Με απλά υλικά που έχεις στο σπίτι σου..

Ετοιμάστηκες για έξοδο και ξαφνικά συνειδητοποιείς, ότι το makeup σου έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο λεκέ στο ρούχο που φόρεσες. 

Μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν υλικά που υπάρχουν μέσα στο σπίτι, τα οποία μπορούν να εξαφανίσουν τους λεκέδες που δημιουργούνται από το makeup. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα θα είναι συνέχεια καθαρά,

Παρακάτω είναι συγκεντρωμένα ένα-ένα τα steps τα οποία θα εξαφανίσουν μία για πάντα το makeup από τα ρούχα σου. 

Υγρό foundation

Εκείνη την ώρα που πιέζεις το υγρό foundation πάνω στο χέρι σου... Τσουπ! Πετάγεται λίγο από το προϊόν πάνω στο ρούχο σου. Βγάλε προσεκτικά το ρούχο για να μην το λερώσεις και σε άλλο σημείο και πάρε το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείς στο πλυντήριο. Τοποθέτησε λίγο από το υγρό απορρυπαντικό πάνω στον λεκέ και τρίψε το σημείο για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια άστο να μουλιάσει μέσα σε νερό και βάλτο κανονικά στο πλυντήριο να πλυθεί. 

Πούδρα

Έχεις πάρει στα χέρια σου την πούδρα και χωρίς να το αντιληφθείς έχει πέσει σκόνη από το makeup στο φόρεμά σου. Παίρνεις το μικκυλιακό νερό που χρησιμοποιείς στο ντεμακιγιάζ σου και μουλιάζεις τον λεκέ μέσα σε αυτό για 15 λεπτά (μπορείς να τοποθετήσεις το μικκυλιακό νερό μέσα σε ένα μπολ). Τέλος, μπορείς να το τοποθετήσεις στο πλυντήριο, για να είσαι σίγουρη ότι δε θα ξανά δεις ποτέ ξανά τον λεκέ.

Foundation με βάση το λάδι

Το foundation με βάση το λάδι μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια ενός bar soap. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να τρίψεις το σημείο που έχει τον λεκέ με την μπάρα σαπουνιού και άφησέ χωρίς να αφαιρέσεις το προϊόν για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το ρούχο αμέσως, μέσα στο πλυντήριο. Έτοιμο!

Extra tips: Καλό είναι να πλένεις τα ρούχα με ζεστό νερό, γιατί βοηθάει καλύτερα στην αφαίρεση των λεκέδων. Τέλος, φρόντισε να ολοκληρώνεις πρώτα το μακιγιάζ σου και στη συνέχεια να φοράς τα ρούχα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις τις πιθανότητες να λερωθείς με makeup.

Επιστροφή