ΧΑΛΚΙΔΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών (VIDEO)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών (VIDEO)
7 Νοεμβρίου 2023, 15:30
A+ A-
Έπεσαν μπουνιές και στο τσακ γλιτώσαμε το δράμα

Σκηνικό τρόμου στήθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα στην οδό Τζιαρντίνι, έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. Ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών ατόμων και έπεσε το «ξύλο της αρκούδας».

Η πενταμελής παρέα τα έτσουξε γερά και αποχωρίστηκε χωρίς διενέξεις. Δύο άντρες και μια κοπέλα επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και δύο νεαροί ξεκίνησαν με τα πόδια για να πάρουν το αυτοκίνητο, που είχαν παρκάρει στην Φαρμακίδου, απέναντι από το «Mikel».

Οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν, όμως, έξω από το δημοτικό σχολείο. Σε έξαλλη κατάσταση ο οδηγός του ΙΧ έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο και κατέβηκε με άγριες διαθέσεις προς τους δύο φίλους.

Ήταν πυρ και μανία με έναν από τους δύο και σ΄ αυτόν φώναξε με έντονο ύφος: «Σου είχα πει να μην πειράξεις την κοπέλα. Δεν με άκουσες και θα το πληρώσεις πολύ ακριβά. Θα σε διαλύσω».

Μάλιστα, μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον άρπαξε άρχισε να του ρίχνει τη μία μπουνιά μετά την άλλη. Κάποια στιγμή, τον έπιασε από τον λαιμό και τον έσφιξε δυνατά για ώρα.

Το θύμα είχε μαυρίσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα, ενώ η κοπέλα και υπάλληλοι από γειτονικά μαγαζιά, που περίμεναν εκεί μετά το σχόλασμα, φώναζαν: «Σταμάτα, θα τον πνίξεις». Τελευταία στιγμή ο δράστης μάζεψε τα χέρια του και δεν είχαμε δράματα.

Όση ώρα έπεφτε το ξύλο, οι υπόλοιποι της παρέας δεν παρενέβησαν. Λίγο νωρίτερα, ο δράστης είχε ρίξει μερικές μπουνιές και στον δεύτερο νεαρό που κυκλοφορούσε με τα πόδια.

Τελικά, ο καβγάς έληξε. Τα θύματα έφυγαν τρέχοντας, ενώ ο δράστης κάθησε να ηρεμήσει ρίχνοντας νερό στο πρόσωπό του. Ήταν γεμάτο νυχιές που του προκάλεσε το θύμα στην προσπάθεια του να μην πνιγεί.

Επιστροφή