ΤΕΡΤΙΠΗΣ - ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέρασε στα χέρια του σούπερ μάρκετ Κρητικός

ΤΕΡΤΙΠΗΣ - ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέρασε στα χέρια του σούπερ μάρκετ Κρητικός
8 Φεβρουαρίου 2024, 15:02
A+ A-
Μετά το εκκωφαντικό ...κανόνι που έπεσε πριν τις γιορτές

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη

Πολύ μικρό χρονικό διάστημα πρόλαβε να μείνει αδιάθετο το εμβληματικό σούπερ μάρκετ της Έξω Παναγίτσας «Τερτίπης», το οποίο βάρεσε ...κανόνι στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Όπως έγραψε η «Γνώμη», η οικογενειακή επιχείρηση πέρασε τα τελευταία χρόνια από ...40 κύματα και, δυστυχώς, δεν κατάφερε να σταθεί όρθια.
 
“Νέκρα” επικρατεί μέσα κι έξω από το πρώην σούπερ μάρκετ «Τερτίπης».
 
Ο διάδοχος-γιος του ακούραστου και δαιμόνιου έμπορου Γιώργου Τερτίπη, Παναγιώτης, φέρεται να είναι εκείνος που έριξε το ...καράβι στα βράχια κάνοντας λανθασμένες επιχειρηματικές κινήσεις και αποτυχημένες επενδύσεις.
 
Μετά το κλείσιμο του σούπερ μάρκετ, το πολυσύχναστο σημείο στον δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης, όπου άλλοτε γινόταν κυκλοφοριακό κομφούζιο, τώρα έχει νεκρώσει και το εμπορικό κτήριο μοιάζει με ...φάντασμα, ειδικά τα βράδια.
 
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ 
ΤΗΣ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
 
Όλα αυτά, όμως, πρόκειται να αλλάξουν σε λίγο καιρό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γνώμης», την επιχείρηση αγόρασε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Κρητικός», η οποία σκοπεύει να την ...αναστήσει.
Το deal για την εξαγορά του “πεθαμένου” σούπερ μάρκετ δεν φαίνεται να ήταν και τόσο κερδοφόρο για την εταιρεία «Τερτίπης», η οποία έχει δημιουργήσει μεγάλα χρέη σε πρώην προμηθευτές και άλλους συνεργάτες της.
 
Το καλό για την περιοχή είναι ότι το σημείο θα ζωντανέψει ξανά και επιπλέον θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τον Μάιο το σούπερ μάρκετ θα έχει ανοίξει.
 
Να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια η αλυσίδα «Κρητικός» επεκτείνεται διαρκώς σε όλη τη χώρα ανοίγοντας νέα καταστήματα, τα οποία έχουν τη μορφή συνοικιακών παντοπωλείων.

Επιστροφή