ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στο καταπράσινο Μετόχι Διρφύων Εύβοιας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στο καταπράσινο Μετόχι Διρφύων Εύβοιας
3 Ιουνίου 2024, 13:33
A+ A-
Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. 

Οσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο αναζητάμε μέρη που προσφέρουν μοναδική δροσιά. 

Γι' αυτό το egnomi.gr, σε συνεργασία με το Plextari bed & breakfast, σάς πάει στο καταπράσινο Μετόχι Εύβοιας.   

Ενας τυχερός θα κερδίσει μια τριήμερη διαμονή (τρεις ημέρες, δυο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα σε ένα από τα υπέροχα δωμάτια του συγκροτήματος με θέα στο βουνό και με πλούσιο πρωινό.

Το Plextari είναι φτιαγμένο μέσα στα πλατάνια, προσφέροντας απίστευτη γαλήνη στους επισκέπτες, ενώ σε κοντινή απόσταση είναι η μαγευτική παραλία του Μετοχίου.  

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω ειδική φόρμα, πατήστε "Επιβεβαίωση Συμμετοχής" και η συμμετοχή σας θα καταχωρηθεί άμεσα.  

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στο καταπράσινο Μετόχι Εύβοιας με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα. 

Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' τον νικητή, κατόπιν διαθεσιμότητας, από 01 Ιουλίου 2024 έως 31 Οκτωβρίου 2024 (εκτός εορτών και αργιών) μετά από επικοινωνία με το συγκρότημα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27 Ιουνίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 28/06 από το egnomi.gr και τη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή