Μπορούν οι φίλοι να σου αλλάξουν το στιλ;

6 Ιουλίου 2011, 08:15
A+ A-
Η Κάλια (φωτό) λέει ναι, υπάρχουν όμως και άλλες κοπέλες που λένε "Σε όποιον αρέσουμε..."

Έχετε το στυλ σας, στην εμφάνιση, στο ντύσιμο, στην συμπεριφορά. Θα το αλλάζατε αν σας συμβούλευε σχετικά ένας φίλος ή μία φίλη; Το ερώτημα αυτό αποτελεί το θέμα του σημερινού μας ρεπορτάζ.

Όπως πάντα ρωτήσαμε Χαλκιδέες τυχαία στο δρόμο και οι απόψεις διΐστανται. Υπάρχουν κοπέλες, που ευχαρίστως δέχονται υποδείξεις και υπάρχουν άλλες που λένε ότι δεν αλλάζουν με τίποτε και προσθέτουν:

Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα ...μπορέσουμε. Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές δηλώσεις.

Η Κάλλια Λαμπροπούλου θα δεχόταν στυλιστικές συμβουλές από έναν φίλο ή μία φίλη, γιατί όπως λέει: " Δεν είναι κακό να ακούμε συμβουλές ανθρώπων που μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας."

Αντίθετα η Βασιλική Δούκα δεν θα άλλαζε το στυλ της με τίποτε. Για να διακαιολογήσει την άποψή της τονίζει: " Σε όποιον αρέσουμε...Αν δεν αρέσουμε στο φίλο μας έτσι όπως είμαστε, σημαίνει ότι αναζητά κάτι διαφορετικό, το οποίο εμείς δεν είμαστε."

Την ίδια άποψη εξέφρασε και η Άννα Σπάτα, η οποία υποστήριξε: " Για κανέναν δεν πρέπει να αλάζουμε, παρά μόνο όταν εμείς το επιθυμούμε γιατί νιώθουμε την ανάγκη να το κάνουμε και όχι γιατί το είπε κάποιος τρίτος." 

Πιο διαλλακτική είναι η Μαρία Τσιμητρέα ( στη φωτογραφία με το σύζυγό της Αργύρη Τσιμητρέα), η οποία σχολίασε: " Αν μου έδινε μία συμβουλή για αλλαγή ο σύζυγός μου θα την ακολουθούσα γιατί έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του και είμαι σίγουρη ότι θέλει το καλό μου, άρα δεν θα μου έλεγε κάτι λάθος." 

Επιστροφή