ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΡΝΑΝΑΣ: Ψάχτηκε για τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά είναι δύσκολο να εμπλακεί

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΡΝΑΝΑΣ: Ψάχτηκε για τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά είναι δύσκολο να εμπλακεί
16 Ιουνίου 2024, 12:56
A+ A-
Προσπάθησε να βρει συμπαίκτες.

Ξεχωριστή θέση στην διοικητική ιστορία του ΑΟ Χαλκίς κατέχει ο Βασίλης Ταρνανάς, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από τη θέση του προέδρου, χωρίς οι επιτυχίες στο παρελθόν να είναι ανάλογες των χρημάτων που δαπάνησε.

Πριν ενάμιση χρόνο είχε επιστρέψει σε διοικητικό πόστο, αυτό τον αντιπροέδρου, με πρόεδρο στο σχήμα την Φαίη Φρατζεσκάκη, αλλά η συνύπαρξή τους αποδείχθηκε βραχύβια.

Αυτό που προκύπτει τα τελευταία 24ωρα και έχει κυκλοφορήσει ως φήμη είναι ότι ο Βασίλης Ταρνανάς ρώτησε και ψάχτηκε για τον ΑΟ Χαλκίς, με τον σύλλογο να βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς η διοίκηση παραιτήθηκε και δεν έχει εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον για την ανάληψη της ηγεσίας.

Ο κ. Ταρνανάς μάλιστα το προχώρησε και λίγο παραπέρα.

Χτύπησε πόρτες για να βρει "συμπαίκτες", σε μια ενδεχόμενη κίνηση να αναλάβει εκ νέου τη διοίκηση, αλλά απ' αυτό το μέτωπο τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Ενας από τους ανθρώπους που πλησίασε είναι και πρώην πρόεδρος της ομάδας, αλλά και δυο επιχειρηματίες με οικονομική επιφάνεια που δραστηριοποιούνται στον νομό (σ.σ. η απάντηση των δυο τελευταίων ήταν ότι δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο).

Μόνος του είναι δύσκολο να εμπλακεί, εκτός αν μέχρι την εκλογική συνέλευση γίνει η ανατροπή.

Όπως και να 'χει, ο ΑΟΧ περιμένει τον επιχειρηματία που θα τον ξελασπώσει, είτε αυτός λέγεται Ταρνανάς, είτε κουβαλάει κάποιο άλλο όνομα (υπάρχει και από ...αλλού ενδιαφέρον και έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις).

Ο ΑΟΧ πολλές φορές έχει αποδειχθεί εφτάψυχος, ο χρόνος κυλάει σε βάρος του, αλλά οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να φανεί φως στο τούνελ.

Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα τις τελευταίες μέρες έχει αντιστραφεί και εκφράζεται η αισιοδοξία-βεβαιότητα ότι ο ΑΟΧ θα δώσει το "παρών" στην Α' ΕΠΣΕ και θα είναι ανταγωνιστικός.

Επιστροφή