ΤΡΟΧΑΙΟ ΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣΤΟΡΗ: Στην άσφαλτο χάθηκαν τα νιάτα και η ομορφιά της

ΤΡΟΧΑΙΟ ΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣΤΟΡΗ: Στην άσφαλτο χάθηκαν τα νιάτα και η ομορφιά της
17 Ιουνίου 2024, 21:53
A+ A-
Διαβάστε πότε θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα.

Η  Χαλκιδέα Γεωργία- Μαρία Μάστορη, κόρη του Παναγιώτη Μάστορη, είναι ένα από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στην Ξάνθη και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο (διαβάστε εδώ).  

Η πανέμορφη κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Το πατρικό σπίτι βρίσκεται στη συνοικία της Αγίας Μαρίνας, απέναντι ακριβώς από τον ιερό ναό.

Ολόκληρη η συνοικία έχει συγκλονιστεί από τον άδικο χαμό της κοπέλας. Συγκλονισμένοι είναι και οι συμφοιτητές της στην Κομοτηνή, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα, από την μία στιγμή στην άλλη. 

Με ψήφισμα, το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, αναφέροντας τα εξής: 

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο θάνατο της αγαπητής φοιτήτριας Γεωργίας - Μαρίας Μάστορη, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, δια του προέδρου της Καθηγητή κου Γεωργίου Τσιγάρα, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της νεαρής φοιτήτριας».

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη φοιτήτρια, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.


 

Επιστροφή