Μόνο αντηλιακό και καπέλο στο ερημονήσι!

13 Ιουλίου 2011, 08:15
A+ A-
Η Ελένη αυτά θα έπαιρνε μαζί της, αν βρισκόταν σε ένα έρημο νησί. Τι απαντούν κι άλλες γυναίκες.

Έφτασε η ώρα των διακοπών και είμαστε σίγουροι ότι όλοι αυτό το θέμα σκέφτεστε, που θα πάτε, τι θα κάνετε και πόσα θα ξοδέψετε. Ακόμη και όσοι δεν καταφέρετε να πάτε πουθενά, λόγω κρίσης, σίγουρα θα σκέφτεστε το θέμα και ενδεχομένως να καταριέστε την τύχη σας και το ...μνημόνιο.

Εμείς πάντως σας δίνουμε την ευκαιρία να πάτε νοερά διακοπές σε ένα ερημονήσι, αφού το σημερινό ρεπορτάζ έχει το εξής θέμα. Πάτε διακοπές σε έρημο νησί για ένα μήνα. Ποια αντικείμενα θα παίρνατε μαζί σας;  

Η Ελένη Θωμά απάντησε πρώτη και ήταν αφοπλιστική: "Θα έπαιρνα μόνο αντηλιακό και καπέλο, για να μην με κάψει ο ήλιος". Σωστή, αφού σε ένα έρημο νησί, ούτε καν το μαγιό είναι απαραίτητο.

 

Η Εύη Βλαχοπούλου δεν θα έπαιρνε κανένα αντικείμενο μαζί της, ωστόσο μόνη της δεν επρόκειτο να πάει ποτέ, καθώς δήλωσε: " Χωρίς την κολλητή μου δεν θα πήγαινα πουθενά. Αυτήν ήθελα μόνο και διάθεση για περιπέτεια."

Οι αδελφές Μαρία και Έλενα Χαραλάμπους σκέφτηκαν πιο πρακτικά, αφού θα  έπαιρναν οπωσδήποτε μαζί τους νερό ( μην σκάσουν από τη δίψα τα κορίτσια). Η Έλενα θα έπαιρνε επίσης: "Ένα σουγιά, για κάθε ενδεχόμενο."

Τέλος η Κατερίνα Τσομάκα θα έπαιρνε: "Αντηλιακό, πετσέτα, μαγιό, καπέλο, νερό και περιοδικά, για να περνάει η ώρα". Όπως καταλάβατε, όσα θα έπαιρναν όλες οι άλλλες μαζί τα ήθελε η Κατερίνα. Εντάξει δεν την αδικούμε, σου λέει, μέσα στην ερημιά θα είμαι, τουλάχιστον να περνάω καλά...

 

Επιστροφή