Φρουτάλια της Άνδρου

Φρουτάλια της Άνδρου
7 Φεβρουαρίου 2025, 07:00
A+ A-
Η παραδοσιακή ομελέτα των Κυκλάδων!

Υλικά:

• 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε λεπτές ροδέλες

• 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες

• 40 ml ελαιόλαδο

• 4 αβγά

• αλάτι

• πιπέρι

• 1 κ.γ. τριμμένος δυόσμος ξερός

• 100 γραμ. κεφαλοτύρι τριμμένο

 

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το λουκάνικο και την πατάτα μέχρι να μαλακώσουν.

Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αβγά μαζί με το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και το κεφαλοτύρι.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μείγμα με τα αβγά στο τηγάνι και απλώνουμε καλά, ώστε να πάει παντού.

Σιγομαγειρεύουμε τη φρουτάλια μέχρι να ψηθούν καλά τα αβγά, για περίπου 10-12 λεπτά.

 

Καλή σας απόλαυση!

Επιστροφή