AVRAMAR-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Έδωσαν αύξηση μόνο σε μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για να διασπάσουν τους εργαζόμενους

AVRAMAR-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Έδωσαν αύξηση μόνο σε μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για να διασπάσουν τους εργαζόμενους
3 Ιουλίου 2025, 19:46
A+ A-
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων, που ετοιμάζεται για κινητοποιήσεις.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΣΕΛΑΝ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την εργοδοσία της AVRAMAR, η οποία ενώ εδώ και χρόνια αρνείται το αίτημα του Σωματείου να συζητήσει για αυξήσεις στους μισθούς και τα δικαιώματα, επιλέγει να δώσει επιλεκτικά αυξήσεις σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μόνο.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι:

  • Με αυτόν τον τρόπο η AVRAMAR παραδέχεται ότι υπάρχουν περιθώρια και ανάγκη για αυξήσεις κάτι που δεν παραδέχονταν το προηγούμενο διάστημα!!!
  • Δείχνει ότι υπολογίζει τον αγώνα μας και για αυτό επιλέγει με αυτόν τον τρόπο να μας διασπάσει για να εμποδίσει την συνέχισή του.
  • Παράλληλα η AVRAMAR βρίσκει χρήματα για να γίνονται επενδύσεις και για λίγα ψίχουλα παραπάνω στις αμοιβές στους νεοπροσλαμβανόμενους!

Επίσης διευκρινίζεται ότι:

  • Σε ότι αφορά την αύξηση στον πρόεδρο του σωματείου μας ότι με αυτήν εξισώνεται ο μισθός του με τους υπόλοιπους πτυχιούχους συναδέλφους καθώς ήταν ο μόνος ιχθυολόγος με χαμηλότερη αμοιβή.
  • Ο συνάδελφος Κατσούλης Κ. που εργάζεται στην επιχείρηση εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια δηλώνει μέσω του σωματείου μας ότι θα καταθέτει μηνιαίως την αύξηση που πήρε στο ταμείο του σωματείου και τα χρήματα αυτά θα αξιοποιούνται για την οργάνωση του αγώνα μας για αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα για όλους!

Το Δ.Σ του Σωματείου θεωρεί ότι η αύξηση μόνο σε μέλη του επρόκειτο για διασπαστική κίνηση της εργοδοσίας και επισημαίνει:

« Η προσπάθεια διάσπασης δεν πέρασε. Συνεχίζουμε ενωμένοι να διεκδικούμε το δίκιο μας, αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα. Προχωράμε σε κινητοποιήσεις που θα ανακοινωθούν άμεσα!»

Επιστροφή