ΠΑΛΗ: Ο ΠΟΠ Χαλκίδας τίμησε τα παιδιά του και την Λία Νικολάου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση
Ξεχωριστή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την πάλη της Χαλκίδας το βράδυ της Παρασκευής (5/7) σε μπιτς-μπαρ στον δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης.
Ο ιστορικός σύλλογος πάλης της Χαλκίδας με τις αμέτρητες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη τίμησε τα παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και την προπονήτρια Λία Νικολάου, η οποία είναι σημείο αναφοράς για τον ΠΟΠ.
Πήραν διπλώματα όλα τα παιδιά των ακαδημιών και στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια τη φετινή σεζόν, παράλληλα με τις ξεχωριστές επιδόσεις τους στις σχολικές εξετάσεις.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο πρόεδρος του ΠΟΠ Βασίλης Καρατζάς, ενώ φυσικά το 'παρών' έδωσαν τόσο ο εμβληματικός προπονητής Γιώργος Λέων, όσο και ο 25χρονος νυν προπονητής των ακαδημιών (και πρώην πρωταθλητής) Αργύρης Γιαννάκης.
- ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ "ΓΝΩΜΗ" ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ