Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Μπορούσε και τη νίκη στον Παρνασσό

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Μπορούσε και τη νίκη στον Παρνασσό
20 Μαΐου 2012, 19:56
A+ A-
Η ομάδα του Μπουρτζίου απέσπασε την ισοπαλία.

Με θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε την προσπάθεια για άνοδο στη Δ' Εθνική ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου. Στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με τον Παρνασσό, πήρε ισοπαλία 1-1- εκτός έδρας και θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια.

Οι Μπουρτζιώτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο '17, αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλντι σε ανατροπή του Σπανού. Φαίνεται πως οι διαμαρτυρίες πείσμωσαν κι άλλο τους φιλοξενούμενους, αφού μετά από 5 λεπτά, στο '22, πήραν αυτό που τους άξιζε.

Ο Ζαχαριάς εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μικρή περιοχή, ο Αυλωνίτης μπήκε στην πορεία της μπάλας και μπέρδεψε τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος είδε την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του στην αντίθετη πλευρά από αυτή που έπεσε για να αποκρούσει.

Οι του Παρνασσού είχαν μόνο δύο - τρεις καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και δυστυχώς το κατάφεραν σε μία από τις λίγες αδράνειες της άμυνας του Ευβοϊκού. Ηταν στο '55, όταν ο Καλλέργης πήρε την μπάλα λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε και μπροστά του και με βολέ κεραυνοβόλησε τον Μπόλμπαση.

Ο Ευβοϊκός κράτησε πάντως μέχρι το τέλος τον πολύτιμο βαθμό και αν είχε φανεί λίγο πιο συγκεντρωμένος, θα μπορούσε να εξασφαλίσει και το τρίποντο, αφού ο Παρνασσός δεν έπεισε, αν και έπαιζε εντός έδρας.

Στον άλλο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Δ' Εθνική, ο Αχιλλέας Δομοκού σάρωσε το Καρπενήσι κερδίζοντας με 4-1 τον τοπικό Αίολο.

Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Ευβοϊκός υποδέχεται τον Αίολο και θέλει να τον ...σκορπίσει στους πέντε ανέμους για να αντιμετωπίσει με άλλο αέρα τον Αχιλλέα, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής. 

Επιστροφή